Futboldan Koptu Emlak Sektörüne Geçiş Yaptı! Mircea Lucescu Bükreş'te 200 Apartmanlık Dev Kompleks Yapıyor!

Türkiye'de ve dünyada oldukça tanınmış teknik direktörlerden olan ve son olarak A Milli Takımın teknik patronluğunu yapan Mirceo Lucescu futboldan koparak emlak sektörüne geçiş yaptı.
Futboldan Koptu Emlak Sektörüne Geçiş Yaptı! Mircea Lucescu Bükreş'te 200 Apartmanlık Dev Kompleks Yapıyor!

Türkiye'de ve dünyada oldukça tanınmış teknik direktörlerden olan ve son olarak A Milli Takımın teknik patronluğunu yapan Mirceo Lucescu futboldan koparak emlak sektörüne geçiş yaptı. Lucescu'nun ülkesi olan Romanya'nın başkenti Bükreş'te apartman kompleksleri inşa etmeye başladığı belirtildi.

Türkiye'de Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takımın teknik direktörülüğünü yapmış olan Romanyalı futbol adamı Mircea Lucescu, futbolla olan bağlantısını iyice kopardı. Türk milli takımını yönettikten sonra teknik direktörlük yapmayan Lucescu, Bükreş'te emlak yatırımları yapmaya başladı.



LUCESCU BÜKREŞ'TE 200 APARTMANLIK DEV KOMPLEKS YAPIYOR



74 yaşındaki Lucescu, Romanyalı iş adamı Dimciu Tasu ile ortaklaşa aldıkları bir arsada 200 apartmanlık büyük bir kompleksin inşaatına start verdi. Açık arttırma ile alınan arsada yapılacak apartmanlar ile ilgilenen Lucescu tüm yoğunluğunu bu yatırıma verdi.



2 yıl içerisinde 200 apartmanlık dev kompleksi bitirmeyi planlayan Lucescu ve ortağı Dimciu Tasu buradan elde edecekleri gelirlerle yeni emlak projeleri yapacaklarını belirttiler.



FUTBOLDAN KAZANDIĞINI GAYRİMENKULE YATIRDI



Lucescu'nun emlak sektörüne olan ilgisi yeni başlamadı. Teknik direktörülük döneminde kazandığı paraların çok büyük çoğunluğunu Bükreş'te gayrimenkule yatıran Lucescu bu konuda da Romanya'nın sayılı isimleri arasında bulunuyor.



Mircea Lucescu teknik direktörlük yaptığı dönemlerde hem Türkiye'de hem de Rusya'da önemli takımların başında bulunarak çok büyük gelirler elde etti. Kazandığını yatırıma dönüştüren Lucescu şu anda Romanya'nın en zengin isimleri arasında gösteriliyor.



Emlak365.com