Galatasaray dünyaca ünlü 2 futbolcu için düğmeye bastı!

Geçen sezon istediğini elde edemeyen ve yeni sezona bomba gibi transferlerle hazır başlamak isteyen Galatasaray, bu kez de 2 dünyaca ünlü futbolcu için gaza bastı. Galatasaray’ın iki transferi de bitirme ihtimali yüksek…
Galatasaray dünyaca ünlü 2 futbolcu için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz sezon istediğini alamayan Galatasaray, yeni sezon öncesinde taraftarın yoğun tepkisiyle karşılaşan teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayırdı ve takımın başına Galatasaray’ın eski efsane futbolcusu Okan Buruk getirildi. Yönetimi Dursun Özbek devraldı ve Galatasaray’da Buruk’un gelişiyle birlikte transfer çalışmaları da hızlandı. Yeni sezona tam anlamıyla hazır başlamak isteyen ve bu kapsamda eksikliklerin olduğu bölgelere takviyeler yapan Galatasaray’da Fredrik Midtsjö de kadroya katıldı ve şimdi sarı kırmızılılar rotayı dünyaca ünlü iki futbolcuya çevirdi. Galatasaray’ın bu iki transferi de gerçekleştirme olasılığı yüksek…

FATURA ORTA SAHA VE FORVET HATTINA KESİLDİ

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de 13. sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezon öncesinde kadrosunu yenileme kararı aldı. Bu kapsamda kadrosuna birçok yeni ismi dahil eden Galatasaray, şu ana kadar Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveria, Leo Dubois, Haris Seferovic ve Fredrik Midtsjö isimlerini resmi olarak duyurdu. Taraftarları heyecanlandıran bu transferlerin ardından Galatasaray, iki gündür iki dünyaca ünlü futbolcu için transfer çalışmalarına başladı. Okan Buruk, geçtiğimiz sezonun faturasının kesildiği Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu ve Cicaldau orta sahası ve forvet hattındaki eksilik sonrası, bu bölgelere istediği tarzda oyuncuların alınmasını istedi.

GALATASARAY ORTA SAHAYI GÜÇLENDİRMEK İSTİYOR

Galatasaray’da Okan Buruk’un istekleri doğrultusunda orta sahadaki sorunun çözülmesi için ilk olarak Porto’dan Sergio Oliveira transfer edildi. 30 yaşındaki futbolcu için 3 milyon Euro bonservis ödendi ve 2,7 milyon Euro yıllık ücretle 4 yıllık sözleşme imzalandı. Orta sahaya ikinci takviyeyi Norveçli futbolcu Fredrik Midtstjö ile yapan Galatasaray, Midtstjö için 3,5 milyon Euro bonservis ve oyuncuya yıllık 975 bin Euro ile 3 yıllık sözleşmeyi KAP’a bildirdi. Sarı kırmızılılar asıl bombayı 6 numara bölgesi için patlatmaya hazırlanıyor.

DÜNYACA ÜNLÜ 2 FUTBOLCU İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Galatasaray dünyaca ünlü 2 futbolcu için düğmeye bastı!

Galatasaray’ın radarında şimdi bonservisi Arsenal’de olan ve son iki sezonda Atletico Madrid ve Fiorentina’da kiralık oynayan Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira için Arsenal ile görüşme sağlandığı bildirildi. İngiliz basınındaki haberlere göre 26 yaşındaki Torreira için Galatasaray, Arsenal’e 7 milyon pound bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor.

Öte yandan sarı kırmızılılar, Napoli’den ayrılan 35 yaşındaki Belçikalı futbolcu Dries Mertens ile görüşmelere başladı. Mertens’e 1 yıllık sözleşme ve 3,5 milyon Euro teklif edildi. Forvet arkası, 10 numara, santrafor ve sol kanat oynayabilen Mertens, geçen sezon Napoli’de 37 maçta 13 gol 2 asistle oynamıştı.