Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katılıp milletvekili aday adayı oldular!

Türk futbolundan siyaset dünyasına transfer başladı. Eski milli futbolculardan Gökhan Zan ile Trabzonspor’un efsane isimlerinden Ünal Karaman İYİ Parti’ye katılarak milletvekili aday adayı oldular.
Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katılıp milletvekili aday adayı oldular!

Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde siyaset arenasında büyük bir hareketlilik yaşanmaya başlandı. Seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyenler adaylık başvurularını yapmaya devam ederken Türk futbolundan da siyaset dünyasına transferler gerçekleşiyor. Bugün İYİ Parti’nin yapılan TBMM Grup Toplantısı’na katılan eski futbolculardan Gökhan Zan resmen İYİ Parti’ye katıldı.

GÖKHAN ZAN HATAY'DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU!

Geçmişte Galatasaray ve Beşiktaş gibi önemli takımların formasını giyen ve milli takıma da yıllarca hizmet eden Gökhan Zan son olarak Hatayspor’da antrenör yardımcısı olarak görev yapıyordu. Gökhan Zan yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay’da depremzedelere yardım için seferber olan isimler arasında ön plana çıkmıştı. Bölgeye çok sayıda yardım malzemesinin sevkini sağlayan Gökhan Zan hükümete de yaptığı eleştirilerle gündem olmuştu. Gökhan Zan bugün resmen İYİ Parti’ye katıldı ve milletvekili aday adayı başvurusunu da resmen yaptı. Gökhan Zan’a parti rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katılıp milletvekili aday adayı oldular!

Gökhan Zan, İYİ Parti’ye katıldıktan sonra kısa bir açıklama yaparak, “Ata’mızın bize son armağanıdır. Mustafa Kemal’in de dediği gibi Hatay benim şahsi meselemdir.” diyerek İYİ Parti’nin Hatay’daki seçim kozlarından birisi olacağını ortaya koydu.

ÜNAL KARAMAN İYİ PARTİ'YE KATILIP KONYA'DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

İYİ Parti’den Konya milletvekili aday aday olan Trabzonspor’un eski futbolcusu, kaptanı ve teknik direktörü Ünal Karaman’ın da rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı.

Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'ye katılıp milletvekili aday adayı oldular!

Grup toplantısında bir konuşma yapan Ünal Karaman, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşuna giden süreçte ateşten çember içerisinde kalmış Anadolu’nun güven ve huzurla yaşamasını sağlamak için başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere isimsiz kahramanlara borçlu olduğumuz için buradayım. Cumhuriyetimizin 100. yılında geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sinin inşasına hizmet edebilmek için buradayım. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda Türk milliyetçileri ile iz bırakabilmek için buradayım.” dedi.