Hayırsız Evlat Terörü! Önce Annesini Evden Kovdu, Yetmedi 72 Yaşındaki Kadının Evini Yaktı

Adana Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi Hasan Tugal Caddesi'nde dün gece 01:30 sularında yangın çıktı.
Hayırsız Evlat Terörü! Önce Annesini Evden Kovdu, Yetmedi 72 Yaşındaki Kadının Evini Yaktı

Adana Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi Hasan Tugal Caddesi'nde dün gece 01:30 sularında yangın çıktı. Komşuların yangını fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verilirken olayın altından büyük bir dram çıktı.

Adana'da eşinden boşandığı ve bir süre önce 72 yaşındaki annesinin yanına taşındığı öğrenilen Ali Ö. iddialara göre alkol aldı ve annesine ait olan 2 katlı evi ateşe verdi.



Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ali Ö.'nün itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken alkolün etkisi ile ayakta durmakta zorlandığı görülürken ne yazık ki yangında yaşlı kadına ait olan 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi.



ÖNCE ANNESİNİ EVDEN KOVDU, SONRA 2 KATLI EVİ ATEŞE VERDİ!



Hayırsız evlat dedirten olay Adana'da yaşandı. Eşi ile yaşadığı sorunlar nedeni ile boşanan Ali Ö. Adana'da yaşanan 72 yaşındaki annesinin yanına geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ali Ö. sürekli olarak annesi ile de tartışma yaşamaya başlarken yaşlı kadını kendi evinden kovdu.



Oğlunun evden kovması üzerine diğer oğlunun evine giderek orada yaşamaya başlayan yaşlı kadın bu seferde evinin yangında kül olduğunu duyunca büyük üzüntü yaşadı. Ali Ö. iddialara göre akşam saatlerinde almaya başladığı alkolün etkisi ile gece 01:30 sularında annesine ait 2 katlı evi ateşe verdi. Prefabrik ev kısa sürede alevlere teslim olurken komşuların alevi fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Yangına yapılan müdahaleye rağmen ne yazık ki 2 katlı ev oturulamaz hale geldi.



Hayırsız Evlat Terörü! Önce Annesini Evden Kovdu, Yetmedi 72 Yaşındaki Kadının Evini Yaktı



Yaşlı kadının başını soktuğu evi yangında küle dönerken Ali Ö.'nün alkolün etkisi ile ayakta durmakta dahi zorlandığı görüldü. İtfaiyenin yangını söndürmesinin ardından güvenlik güçleri de yangın hakkında soruşturma başlattı.



Emlak365.com