Her ay telefon faturası ödeyenler dikkat! 187 TL birikmiş paranız başvurana geri ödeniyor

Artan enflasyon sonrası yapılan zamlardan faturalı hatlarda nasibini almıştı ve faturalı hat kullanıcıları yapılan zamlara büyük tepki göstermişti. Yaşanılan bu tepki sonrası ülkemizde en fazla müşteri potansiyeline sahip olan Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone ise yeni bir duyuru yaptı. İşte detaylar…
Her ay telefon faturası ödeyenler dikkat! 187 TL birikmiş paranız başvurana geri ödeniyor

Son dönemde yapılan tarife artışına faturalı hat kullanıcıları tepki gösteriyor. Operatörlerin sunduğu paket fiyatlarındaki artış, birçok abonenin bütçesini zorlayan bir duruma geldi. Şu anda Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone gibi büyük operatörler kullanıcılarına yeni bir müjde geldi. Detaylar haberimizde…

banka

HEMEN BAŞVURUN! TURKCELL, TÜRK TELEKOM VE VODAFONE KULLANICILARINA 186 TL GERİ ÖDEME FIRSATI!

Faturalı abonelere müjde! Türk mobil operatörleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, yüksek vergi artışı nedeniyle abonelerine 186 TL iade kararı aldı. Detaylar burada:

İade tutarı 186 TL olarak belirlenmiş olup, iade tutarı belirtilen süre içerisinde talebi tamamlayan kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır. Peki bu fırsattan yararlanmak için ne yapmalısınız?

Abonelik İptali: Öncelikle aboneliğinizi iptal etmelisiniz. İptal sonrasında ücret iadesi talebinde bulunabilirsiniz.

 İade talebi: Operatör tarafından belirlenen uygulamaları kullanarak kredi kartınıza iade talebinde bulunmalısınız.

Süre Sınırlaması: İptal tarihinden itibaren 2 yıl içerisinde iade talebinde bulunmalısınız. Bu süre zarfında başvurular değerlendirme sürecinde dikkate alınacaktır.

Değerlendirme süreci: İade talepleri operatör tarafından 15 gün içerisinde değerlendirilecektir.

Güçlü fiyat artışlarına yönelik talebi karşılamak amacıyla başlatılan bu kampanya, faturalı abonelere büyük fayda sağlıyor. Geçmiş döneme ait faturaların bir kısmının iadesi durumunda bir sonraki döneme daha uygun ücretle kayıt olabilirsiniz.

 Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone kullanıcılarının bu fırsatı kaçırmamak için aboneliklerini iptal etme ve ücret iadesi talep etme sürelerine uymaları gerekiyor. Unutmayın, 186 TL'lik iadenizi almak için harekete geçmenin zamanı geldi!