İmamoğlu kolları sıvadı, çalışmaya başladı! Tülün İnal, Erol Özgüner kimdir?

23 Haziran seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu tüm hızıyla çalışmaya başladı.
İmamoğlu kolları sıvadı, çalışmaya başladı! Tülün İnal, Erol Özgüner kimdir?

23 Haziran seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu tüm hızıyla çalışmaya başladı. İstanbul’u en iyi şekilde yönetmek için kolları sıvayan İmamoğlu Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne Tülün İnal’ı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına da Erol Özgüner’i atadı. İmamoğlu’nun atamaları yapmasının ardından vatandaşlar bu isimlerin kim olduğunu merak etmeye başladı. Tülün İnal kimdir? Erol Özgüner kimdir? Sorularının cevaplarını arayan vatandaşlar için detaylar haberimizde…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tatilinin sona ermesiyle son hızla çalışmaya başladı. İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesine iki yeni görevlendirmede bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli müdürlüklerinden Boğaziçi İmar Müdürlüğü'ne getirilen Tülün İnal’ın getirilmesinin ardından vatandaşlar Tülün İnal’ın kim olduğunu merak etmeye başladı. Ayrıca İmamoğlu, Bilgi Sistemleri Daire Başkanlığı'na da Erol Özgüner’i getirdi. Vatandaşların merakla aradığı bir başka isim de Erol Özgüner oldu. Peki, Tülün İnal kimdir? Erol Özgüner kimdir?



TÜLÜN İNAL KİMDİR?



1 Temmuz 1983'ten beri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda çalışan Tülün İnal, İBB'de 1985-1992 arasında Harita İmar Uygulama Şefi, Harita Müdür Yardımcısı ve Harita Müdürü olarak hizmet verdi. 1992-2000 arasında ise Şehir Planlama (Nazım Plan) Müdürlüğü'nde 1/50000 ölçekli plan ve İstanbul Ulaşım Master Planlarının yapımında görev aldı. 2001-2017 arası Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nde Harita Şefliği yapan İnan'ın, 2017-2019 arasındaki görevi de Yapı Kontrol Şefliğinde “Teknik Elemanlık” oldu. İnal. 17 Temmuz 2019 itibari ile İmamoğlu tarafından Boğaziçi İmar Müdürü olarak atandı.



EROL ÖZGÜNER KİMDİR?



Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezuniyetinden sonra aynı bölüm de yüksek lisans ve doktora çalışmasını tamamlayarak “doktor” ünvanı almaya hak kazanan ve Bilgi Sistemleri Daire Başkanlığı'na getirilen Erol Özgüner, sonrasında Bilgi Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisans(MBA) eğitimini tamamladı.4 yıl Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde asistanlık ve Üniversite Dış İlişkiler Müdürlüğü görevlerini yürüttükten sonra, 2000 yılında Turkcell İletişim Hizmetleri Şirketi'nde GSM Hücre Planlama Mühendisi olarak göreve başladı. Turkcell Türkiye'nin yan ısıra Ukrayna, Gürcistan ve Belarus'taki GSM şebekelerinin tüm elektronik ve IT sistem altyapılarının kurulması ve yönetilmesi projelerinde üst düzey yönetici olarak rol aldı, son olarak Turkcell sabit ve mobil şebeke operasyonları bölümünü yönetti. Özgüner, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına atanmadan önce büyük veri, veri analitiği, yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında çalışan CF Telekom firmasında Genel Müdürlük görevini sürdürüyordu.



İnstagram Hesabımız için TIKLAYIN



Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ



Emlak365.com