İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İhtiyaç Sahipleri İçin Yeni Yardım Kampanyası

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yeni bir yardım kampanyasını daha duyurdu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İhtiyaç Sahipleri İçin Yeni Yardım Kampanyası

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yeni bir yardım kampanyasını daha duyurdu. Daha önce çeşitli kampanyalar ile dikkatleri üzerine çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi yardımlarla 1.150 kurban keserek bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yeni bir yardım kampanyasının duyurusu yapıldı. Daha önce “Askıda Fatura”, “Anne Bebek Paketi” ve “Aile Destek Paketi” gibi yardım kampanyaları düzenleyen İBB şimdi de Kurban Bayramı için bir kampanya tertipledi.



İBB 1.150 KURBAN KESİP İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DAĞITACAK



Toplumsal dayanışma kampanyalarına önem veren İBB, Kurban Bayramı'nda yardımsever vatandaşların katkısıyla 1.150 adet kurban kesecek. Kesilecek olan kurbanlardan hisse almak isteyen vatandaşlar 1.495 TL ödeme yapacaklar. Kesilen kurbanlar ise ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi kanunen yardım toplayamadığı için bu kampanya İstanbul Vakfı üzerinden yürütülecek. Yapılan planlamaya göre 1.150 büyükbaş kurbanın kesilmesinin ardından ihtiyaç sahibi ailelere 16 kg kemiksiz et iletilecek.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden İhtiyaç Sahipleri İçin Yeni Yardım Kampanyası



İBB'nin kurbanlar için Et Ve Süt Kurumu'nun İzmir'deki anlaşmalı mezbahalarından Efkar Et Kombinası ile anlaşma yaptığı bildirildi.



KURBANLAR VETERİNER DENETİMİNDE KESİLECEK



Yapılan bilgilendirmeye göre kurbanların kesimi bayramın ikinci ve üçüncü gününde gerçekleştirilecek. Kesim sırasında İBB'nin görevlendireceği bir veteriner denetleme yapacak. Yardımseverlerin vermiş olduğu vekaletler noter huzurunda okunarak kayıt altına alınacak.



Emlak365.com