İzmir Adliyesi önünde meydana gelen çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti!

Bugün İzmir Adliyesi'nin önünde meydana gelen çatışmada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
İzmir Adliyesi önünde meydana gelen çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde adliyenin karşısında bir restoranda iki grup arasında meydana gelen çatışmada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Çatışmanın bir cinayet davasının taraflarından meydana geldiği bilinirken olayla ilgili gözaltılar da meydana geldi.

İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI ÇATIŞMA!

İzmir Bayraklı Adliyesi karşısında bulunan bir restoran saat 12:30 sıralarında iki grup arasında silahlı çatışma meydana geldi. Çıkan bu çatışmada daha önce işlenen bir cinayetin tarafları arasında olduğu öğrenildi. 1 kişi hayatını kaybederken yaralanan 3 kişinin de çevre hastanelere kaldırıldığı ifade edildi.

Tarafların 2020 yılında 2 kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 11 sanıklı davanın tarafları olduğu öğrenilirken olay ile ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.

YARALI SAYISI ARTTI!

İlk belirlemelere göre 3 kişinin yaralandığı olayda gelen bilgilere göre 5 kişinin yaralandığı, tedavileri için de en yakın hastaneye sevk edildiği öğrenilmiş oldu.