İzmir'den 23 Saat Sonra Mucize Haberi: 8 Katlı Doğanlar Apartmanı Enkazı Altından Anne ve 2 Çocuğu Sağ Kurtarıldı

İzmir'de dün meydana gelen depremin ardından İzmir'den tüm Türkiye'yi göz yaşlarına boğan mucize haberi geldi.
İzmir'den 23 Saat Sonra Mucize Haberi: 8 Katlı Doğanlar Apartmanı Enkazı Altından Anne ve 2 Çocuğu Sağ Kurtarıldı

İzmir'de dün meydana gelen depremin ardından İzmir'den tüm Türkiye'yi göz yaşlarına boğan mucize haberi geldi. Depremin üzerinden 23 saat geçmişken 8 katlı Doğanlar Apartmanının 2. katında oturan anne ve 4 yavrusu sağ olarak kurtarıldı.

Türkiye'nin dualarla beklemiş olduğu Doğanlar Apartamanı enkazında yapılan kurtarma çalışmalarından mucize kurtarma haberi geldi.



ENKAZ ALTINDA KALAN ANNE VE 4 EVLADI KURTARILDI!



Canlı yayında tüm Türkiye'nin göz yaşları içerisinde ve dualarla takip ettiği kurtarma çalışmalarından müjdeli haber geldi. Türkiye 23 saat sonra mucize haberi ile sevindi. Arama kurtarma ekiplerinin kesintisiz olarak yapmış oldukları çalışmalarda arama kurtarma köpeklerinin de desteği ile enkaz altında kalan 5 kişilik Perinçek ailesinden sevindirici haber geldi.



Enkaz altında kalan anne ve 4 yavrusu için Türkiye tek yürek olmuştu. Canlı yayında enkaz altında kalan anne ve 3 yavrusu sağ olarak kurtarılırken 4. çocuğun çıkarılması için ekiplerin çalışmaları devam ederken enkaz başında sessizlik çağrısı yapılarak kurtarma koridorunda çalışmalar sürüyor.



DOĞANLAR APARTMANI ENKAZI ALTINDA 20 KİŞİ DAHA OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR



İzmir depreminin simgeleri haline gelen 8 katlı Doğanlar Apartmanı ne yazık ki büyük bir gürültü ile olduğu yere çökmüştü. Enkazda çalışmalar tüm hızı ile devam ederken Perinçek ailesinin kurtarma çalışmaları dün gece yarısından itibaren sürüyordu. Şu ana kadar ekiplerin can siparene çalışmaları ile enkazdan anne ve 3 yavrusu kurtarılırken kalan son çocuğun sağlığı hakkında ne yazık ki henüz net bir bilgi bulunmuyor.



RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR!



Ne yazık ki canlı yayında ilk yapılan açıklamada anne ve 4 çocuğunun enkazdan sağ çıkarıldığı açıklanmıştı. Ancak gelen son bilgilere ne yazık ki iki çocuğun enkazda vefat ettiği duyuruldu. TRT Haber tarafından yapılan açıklamada henüz bilgilerin resmen teyit edilmediği ancak gelen ilk bilgilerin bu yönde olduğu belirtildi.



Emlak365.com