Kahramanmaraş depremini doğru bilmişti! Deprem kahini bir sonraki büyük deprem nerede ne zaman olacak açıkladı

Daha öncede yaptığı çok sayıda başarılı tahmin ile ünlenen deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depremi için 3 gün önce yaptığı açıklaması ile gündem olmuştu. Deprem kahini yeni tarih vererek çok şiddetli deprem uyarısı yaptı.
Kahramanmaraş depremini doğru bilmişti! Deprem kahini bir sonraki büyük deprem nerede ne zaman olacak açıkladı

Kahramanmaraş depremini doğru bilmişti! Deprem kahini yeni tarih verdi 8 şiddetinde olacak - Daha önce dünya genelinde ki büyük depremleri önceden tahmin etmesi ile ünlenen Frank Hoogerbeets, Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş depremi tahmini ile büyük yankı uyandırmıştı. 

Güneş sistemi ve gezegenlerin hareketleri ile deprem tahminleri yapan Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depreminden 3 gün önce yaptığı paylaşım ile “Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacaktır" diyerek bölge için deprem uyarısı yapmış, 3 gün sonra ise Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde iki büyük deprem yaşanmıştı. 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİ 3 GÜN ÖNCEDEN DOĞRU TAHMİN ETMİŞTİ! 

Depremin ardından bir paylaşım daha yapan Hoogerbeets "Kalbim Orta Türkiye'deki büyük depremden etkilenen herkesle birlikte. Daha önce de belirttiğim gibi er ya da geç bu bölgede 115 ve 526 yıllarına benzer şekilde gerçekleşecekti. Bu depremlerden önce her zaman kritik gezegen geometrisi gelir, 4-5 Şubat'ta olduğu gibi" gezegenlerin dizilimine dikkat çekmişti. 

DEPREM KAHİNİ AÇIKLADI! BİR SONRAKİ BÜYÜK DEPREM NE ZAMAN, NEREDE OLACAK?

Yaptığı başarılı tahminlerin ardından adını deprem kahini olarak duyurmayı başaran Frank Hoogerbeets, Mart ayının ilk haftasını işaret ederek bu tarihler arasında büyük bir deprem olma riski bulunduğunu iddia etti. Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin bu tarihler arasında yakınlaşacağını belirten Hoogerbeets bu yakınlaşmanın büyük depremlere neden olabileceğini iddia etti. 

Deprem kahini yaptığı açıklamasında "Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak. Sonuç olarak muhtemelen ayın 3'ü veya 4'ü civarında, büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6 ile 7'si gibi de olabilir. Abartmıyorum. Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir" ifadelerine yer verdi. 

Daha önce de pek çok büyük deprem tahmininde bulunan Hoogerbeets 'in tutmayan tahminlerini ise sildiği ortaya çıkmıştı. 

NOT: Haberimiz Hoogerbeets tarafından yapılan tahminlerden derlenmiş olup açıklamanın tahminden ibaret olduğu ve depremleri önceden bilmenin mümkün olmadığı unutulmamalıdır.