Kampanya başladı: İstanbulkart sahiplerine Starbucks’ta bir adet kahve hediye ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbulkart sahiplerine sunduğu fırsat ve avantajlara bir yenisi eklendi. İstanbulkart sahiplerine Starbucks’ta 1 tall boy içecek ikram edilecek.
Kampanya başladı: İstanbulkart sahiplerine Starbucks’ta bir adet kahve hediye ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbullu vatandaşlar için çeşitli kampanyalar ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce öğrencilere İstanbulkart üzerinden kredi imkanı sağlayan İBB, bu kez de İstanbulkart sahipleri için Starbucks kampanyasını sunmaya başladı. Söz konusu kampanyadan, İstanbulkart sahipleri yararlanabilecek. Starbucks Mobil uygulamasını telefonuna indiren ve İstanbulkart’ı ile 50 TL bakiye yükleyen kart sahiplerine Starbucks’ta 1 adeta tall boy içecek ikram edilecek. 2 Haziran 2022 tarihinde başlayan bu kampanya, 2 Aralık 2022 tarihine kadar devam edebilecek. İstanbullular, kampanyadan bu tarihler arasında yararlanabilecek. İşte detaylar…

KAMPANYA DETAYLARI

İstanbulkart sahipleri, Starbucks Mobil uygulamasını ilk kez indirip, İstanbulkart ile 50 TL bakiye yüklediğinde Starbucks'tan 1 adet ücretsiz tall boy içecek alabilecek. 2 Haziran 2022’de başlayan bu kampanya, 2 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Starbucks Mobil uygulamasını ilk kez indirmiş olması ve İstanbulkart ile 50 TL ve üzerinde bakiye yüklemesi gerekiyor. İstanbulkart ile ilk kez indirilen Starbucks Mobil uygulamasına yüklenen 50 TL ve üzeri bakiyelere özel 15 yıldız, yani 1 adet tall boy (küçük boy) kahve hediye ediliyor.

NASIL YÜKLEME YAPILIR?

Kampanya başladı: İstanbulkart sahiplerine Starbucks’ta bir adet kahve hediye ediliyor!

Starbucks Mobil uygulamasını halihazırda kullanan İstanbulkart sahipleri, “Hoş Geldin (15 Yıldız)” kampanyasından yararlanamıyor. Starbucks Mobil uygulamasında bulunan “Para Yükle” seçeneği üzerinden İstanbulkart seçilerek verilecek olan talimatlar, NFC teknolojisine sahip olan cihazlarda, İstanbulkart’ın telefona dokundurulmasıyla da gerçekleştirilebiliyor. Yükleme işlemleri ile Starbucks Mobil uygulamasına yüklenen bakiyelerde iade sistemi olmadığı için, bu bakiyelerin sadece Starbucks mağazalarında kullanılması gerekiyor. Ayrıca İstanbulkart üzerinden Starbucks Card oluşturmak için İstanbulkart kullanıcısı olmak gerekiyor.

YILDIZLAR 2 YIL BOYUNCA KULLANILABİLECEK

Söz konusu kampanyadaki yıldız hediyesi, kampanya koşulları sağlandıktan sonraki 24 saat içerisinde kişinin Starbucks hesabına yükleniyor. Yüklenen yıldızlar, Starbucks hesabında da görüntülenebiliyor. Kazanılan yıldızlar, 2 yıl boyunca kullanılabiliyor. Ayrıca söz konusu kampanya her Starbucks mağazasında değil, seçili mağazalarda geçerli. Bu kampanyaya Sabiha Gökçen, Antalya Havalimanı HMSHost Starbucks mağazaları dahil edilmiyor.