Kamu kurumu 8-5 arasında çalışacak büro görevlisi alımına başladı

Personel alımları için özellikle Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sıkça takip ediliyor. Bugün yayımlanan bir ilana göre kamu kurumu 8-5 arasında çalışacak büro görevlisi alımına başladı. Başvurular 16 Ekim tarihine kadar devam edecek.
Kamu kurumu 8-5 arasında çalışacak büro görevlisi alımına başladı

Aktarılan son habere göre Karaçoban Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı. KPSS şartlı olarak yapılan büro görevlisi alımında adayların 8-5 arasında çalışacağı belirtildi. Başvuru şartları ve hazırlanması gereken evraklar da ayrıca açıklandı.

BAŞVURU BİLGİLERİ BELLİ OLDU

SYD Vakfında çalışmak isteyenler için de başvuru bilgileri belli oldu. Büro görevlisi olarak çalışmak isteyenler başvurularını 6 – 16 Ekim tarihleri arasında yapabilecek. 2 kişinin işe daimi olarak alınacağı ifade edilirken, başvuru şartları şu şekilde:

77045-jpg-image.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 18-40 yaş arasında olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Görevin özelliğine göre eğitim, yaş ve tecrübe gibi özellikleri taşıyabilmek
  • KPSS’den en az 60 puan almış olmak

Başvuruların direkt olarak Vakıf İlan’ın web sitesi üzerinden yapılacağı belirtildi.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Genel başvuru şartlarının yanı sıra özel başvuru şartları da belli oldu. Adaylar için B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak, ÖSYM’nin yaptığı KPSS’den 60 puan almış olmak, 4 yıllık fakültelerden özellikle İletişim, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Fen Edebiyat Fakültelerinden mezun olmak

Bilgisayar kullanmayı bilmek, mülakat sonucuna göre olumlu olan adayların güvenlik soruşturmasının olumlu geçmesi

İSTENİLEN BELGELER

ozel-sart.png

Belirtilen şartları taşıyan ve evraklarını hazırlayan adayların 16 Ekim tarihine kadar başvurması gerekiyor. Başvuru adresi için Kavaklı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Hükümet Konağı Kat:1 Karaçoban/Erzurum olacağı aktarılırken, adaylar online olarak başvurularını yapabilecek.