Kayseri'de ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmada kiracı evi yaktı!

Bugün ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmada, kiracının evin elektriğinin kesildiği iddiası ile evi yakarak kaçtığı öğrenildi.
Kayseri'de ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmada kiracı evi yaktı!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi! Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen olayda müstakil bir evde kiracı olarak oturan H.Y. ile ev sahibi S.A arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın elektrik kesintisi sonucunda meydana geldiğinin öğrenilmesi ile birlikte kiracı H.Y. kiracı olarak oturduğu evi ateşe verdi.

POLİS HER YERDE H.Y.'Yİ ARIYOR!

Kiracının evi yakmasının ardından çevrede yangını gören komşular hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri güvenlik önlemlerini alarak yangını söndürme çalışmalarına başladı. Uzun uğraşlar sonucunda yangına müdahale edilirken, müstakil evde de oldukça büyük maddi hasar meydana geldi.

Polis ekiplerinin ise evi yakan kiracı H.Y.'yi yakalamak için çalışmalara başladığı ifade edildi.

1-2 SENE ELEKTRİK BORCU ÖDENMEMİŞ!

Olayın ardından tartışmanın neden kaynaklandığı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından olaya yakından şahit olan muhtar F.T. "Ev sahibi ile kiracılar arasında sıkıntılar vardı. Kiracı da sorumsuzun biriydi. 1-2 senedir elektrik borcunu ödememişti ve alkol bağımlısıydı. Dün ev sahibi ile tartışmalar oldu. Biz arayı dün yatıştırdık ama ikna olamamış galiba. Elektriği ev sahibinin kestirdiğine dair sözler söyledi. Oysa ki elektriği elektrikçiler gelip kesmiş. Giderken de evi yakıp gitmiş" ifadeleri ile kiracının alkol bağımlısı olduğundan bahsetti.

Uzun süredir ödenmeyen borçlar sonucunda kesilen elektriği ev sahibinin kestiğini iddia ederek evi yaktığı ardından da kaçtığı öğrenildi.