Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Olarak Düşündüğü İsim! İbre Değişiyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu son dakika açıklaması ile cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Adayı Olarak Düşündüğü İsim! İbre Değişiyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu son dakika açıklaması ile cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi. CHP'nin cumhurbaşkanı adayına dair açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, nasıl bir aday olacağına ilişkin bilgiler verdi. HP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Voice of America'ya verdiği röportajın detayları.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Voice of America'ya bir röportaj verdi.



Röportajında hem merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu hemde gündem başlıklarını ele aldı. Bu röportaja ilişkin ise Habertürk yazarı Nagehan Alçı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı seçiminde nasıl bir aday düşündüğüne dair yorumda bulundu.



CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM ADAYI



Kemal Kılıçdaroğlu, Voice of America'ya yapmış olduğu röportajında, kendisinin cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konusuna dair ipuçları vermişti. Bu konuya ilişkin konuşmasında Kılıçdaoğlu "Bir parti genel başkanı olmamalı" diyerek aday olmama sinyali vermişti.



Nagehan Alçı yazısında ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adayına ilişkin şu ifadeleri kullandı.



"Kemal Bey, cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP'nin içinden ama klasik CHP'li kimliği taşımayan bir aday çıkarmak istiyor. Başlarda Ekrem İmamoğlu bu tanıma uyan en kuvvetli adaydı ancak sanırım ivme giderek Mansur Yavaş'a dönüyor."



Emlak365.com