Kim Kardashian'ın Instagram şikayeti işe yaradı: Instagram'ın yeni özellikleri sızdırıldı!

Son dönemlerin en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram, son güncellemesinin beğenilmemesi üzerine harekete geçti. Instagram’ın üzerinde çalıştığı yeni özelliklere ilişkin bazı bilgiler sızdırıldı. İşte Instagram gelişmelerine ilişkin ayrıntılar…
Kim Kardashian'ın Instagram şikayeti işe yaradı: Instagram'ın yeni özellikleri sızdırıldı!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Instagram, yeni güncellemesi ile olay oldu. Birçok isim tarafından beğenilmeyen güncelleme getirilerinden sonra Instagram yönetiminin harekete geçtiği iddia edildi.

YENİ GÜNCELLEMESİ ŞİKAYET EDİLDİ!

Geçtiğimiz haftalarda yeni bir güncelleme yayınlayarak uygulamanın ana sayfa akışını değiştiren Instagram yönetimi, bu atılımı ile birlikte birçok Instagram kullanıcısından oldukça fazla eleştiri aldı. Yeni güncelleme sonrasında ana sayfa akışını beğenmeyen ve istedikleri içeriklere ulaşamadıklarını belirten sosyal medya kullanıcıları, şirkete şikayetler iletmeye başladı.

Instagram yönetiminin uygulamaya ilişkin yayınladığı son güncellemeden şikayetçi olan isimlerden birisi de medyatik isim Kim Kardashian oldu. Geçtiğimiz günlerde Instagram yönetimine ulaşan ve yeni güncellemenin getirdiği özelliklerden memnun olmadığını belirten ünlü isim, Instagram’ın TikTok uygulamasına benzediğini ve bu yönü ile de beğenilmediğini ifade etti.

Kim Kardashian’dan sonra Instagram’ın yeni güncellemesinden memnun kalmadığını ifade eden isimlerden birisi de Kardashian’ın ablası Kyli Jenner oldu. Jenner de tıpkı kardeşi gibi Instagram yönetimine ulaşarak uygulamanın eski haline dönmesini talep etti.

INSTAGRAM HAREKETE GEÇTİ!

Kim Kardashian'ın Instagram şikayeti işe yaradı: Instagram'ın yeni özellikleri sızdırıldı!

Medyatik Kardashian kardeşlerin şikayetlerinden sonra uygulamaya gelen diğer yorumları da yakın takip altına alan Instagram yönetiminin, birçok şikayet ile karşılaştığı ve bu sebep ile de yeni özellikler üzerinde çalışmaya başlamış olduğu iddia edildi. Öncelikle beğenilmeyen ana sayfa güncellemesi üzerinden yenilikler yapacağı iddia edilen Instagram yönetiminin, ek bazı özellikler ile de sosyal medya kullanıcılarını memnun etmeye çalışacağı öne sürüldü.

FİLTRELEME ÖZELLİĞİ GELECEK!

Basına sızdırılan diğer bilgilere göre Instagram’ın yeni özelliği kapsamında emoji, sözcük gibi faktörler çerçevesinde filtrelemeye izin vereceği ve filtrelemeye dahil edilen ifadelere sahip olan içeriklerin 30 gün boyunca erişime kapatılacağı öne sürüldü. Ayrıca firmanın keşfet kategorisinde de birden fazla içeriğin “ilgilenmiyorum” olarak işaretlenebilmesine imkan vereceği iddia edildi.