Kocası tarafından evin tapusu üzerine yapılmayan kadın canına kıymaya kalktı!

Aydın'da tapu kavgası! Kocasının evin tapusunu üzerine yapmadığını söyleyen kadın intihar etmeye kalktı.
Kocası tarafından evin tapusu üzerine yapılmayan kadın canına kıymaya kalktı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen olayda kadın yaşadıkları evin tapusunu kendi üzerine istedi. Fakat bu duruma sıcak bakmayan koca tapuyu kendi üzerine alınca kadın intihar girişiminde bulundu. Polis ise kadını zor sakinleştirerek olaya güçlükle müdahale etti.

POLİS ZOR İKNA ETTİ!

Gelen iddialara göre oturdukları evin tapusunun üzerine yapılmayacağını öğrenen kadın 6. kattaki evlerinin balkonundan kendini atmaya kalktı. Dün akşam saat 18:00 sularında Ege Mahallesi'nde meydana gelen olayda bu nedenle F.Ç. ile kocası Z.Ç. arasında yaşanan tartışma intihar girişimi ile son buldu.

Polis ve itfaiye ekipleri ile birlikte kadının komşuları da ikna etmeye çalışsa da intihar etmek isteyen kadının gözü hiçbir şeyi görmedi. Aradan geçen kısa bir aranın ardından polis ekipleri, F.Ç.'ye evin kendi üzerine olduğuna dair bir yazılı belge göstererek tapunun kendi üzerine olduğunu söyledi. Bu hamlenin ardından sakinleşerek intihar etmekten vazgeçen kadın Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.