Komşuların Gürültü Kavgası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı!

İstanbul Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ayça Sokak’ta komşuların gürültü kavgasında ne yazık ki kan aktı.
Komşuların Gürültü Kavgası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı!

İstanbul Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ayça Sokak’ta komşuların gürültü kavgasında ne yazık ki kan aktı. Üst komşusunun gürültü yaptığını iddia eden alt komşu pompalı tüfekle dehşet saçtı. Özel harekatın düzenlediği operasyonla yakalanan zanlını kurşunlarına hedef olan 2 komşusu hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Komşular arasında yaşanan gürültü kavgasında kan döküldü. Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ayça Sokak’ta meydana gelen olayda aynı apartmanda yaşayan iki komşu arasında çocukların gürültü yapması nedeniyle yaşanan kavgada kan aktı.



Söz konusu olay bugün saat 14:00'te yaşandı. Akın Aydın bugün üst kat komşusunun çocuklarının çıkardığı sesten rahatsız olarak aileyi uyarmaya çıktı. İki aile arasında gürültü şikayeti ile başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Akın Aydın evinde bulunan pompalı tüfeği alarak yeniden üst kat komşusunun evine çıktı.



2 KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ, 1 KOMŞUSUNU YARALADI!



Yaşanan kavganın ardından pompalığı tüfeği ile komşusunun evine çıkan Akın Aydın rastgele ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan kurşunların vücuduna isabet etmesi sonrasında üst katta oturan Fadime Kurt, Tuğrul Kurt ve Emrah Kurt ağır yaralandı. Silah seslerini duyan diğer komşular hemen güvenlik güçlerine haber verdi.



Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve güvenlik gücü sevk edildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ne yazık ki silahlı saldırgan Aydın tarafından engellendiği için binaya giremedi. Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi. Özel harekat polisleri tarafından yapılan operasyon sonrasında silahlı saldırgan göz altına alınırken sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti.



Hastaneye kaldırılan Tuğrul Kurt ve Fadime Kurt hayatını kaybederken Emrah Kurt ise tedavi altına alındı. Emrah Kurt'un da durumunun ağır olduğu belirtilirken diğer komşular ise daha öncede gürültü şikayeti nedeniyle tartışma yaşandığını dile getirdi.



Emlak365.com