Kuruçeşme Açık Hava Konserleri Konser Takvimi! Bilet Fiyatları Ne Kadar, Konser Alanı Nerede?

Kuruçeşme açık hava konserleri başladı! Peki, Kuruçeşme açık hava neresi, konser bileti fiyatları kaç lira, bilet nereden, nasıl alınır? Ağustos konser takvimi.
Kuruçeşme Açık Hava Konserleri Konser Takvimi! Bilet Fiyatları Ne Kadar, Konser Alanı Nerede?

Pandemi nedeni ile ertelenen konserler yeniden başlarken vatandaşın ilk tercihi salgının halen devam etmesi nedeni ile açık hava konserleri oldu. İstanbul açık hava konserleri denildiğinde akla ilk gelen konser etkinliklerinin başında ise Kuruçeşme açık hava konserleri geliyor.

Bu sene ilk olarak Nil Karaibrahimgil konseri ile başlayan etkinlikler tüm hızı ile devam ediyor. Peki, Kuruçeşme açık hava konserleri nerede, açık hava konserleri fiyatları ne kadar, konser bileti nereden, nasıl alınır?

KURUÇEŞME AÇIK HAVA KONSERLERİ AĞUSTOS - EYLÜL 2021 PROGRAMI AÇIKLANDI! SERDAR ORTAÇ, HAKAN ALTUN, MUSTAFA SANDAL, MERVE ÖZBEY KONSER TARİHİ NE ZAMAN?

Açık hava konserlerinin vazgeçilmez sahnelerinden biri olan Kuruçeşme Açık Hava konser alanı için beklenen takvim programı açıklandı. İlan edilen programa göre ilk konser 14 Ağustos 2021 tarihinde Nil Karaibrahimgil ile başlarken sırası ile konserler şu şekilde ilerleyecek:

Hande Yener

Serdar Ortaç,

MFÖ,

Evgeny Grinko,

Merve Özbey,

Hakan Altun,

Mustafa Sandal,

Serkan Kaya,

Yaşar,

Berkay,

Koray Avcı,

Volkan Konak,

Muazzez Ersoy,

Haluk Levent,

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen,

Demet Akalın,

Yıldız Tilbe ile son bulacak.

Kuruçeşme Açık Hava Konserleri Konser Takvimi! Bilet Fiyatları Ne Kadar, Konser Alanı Nerede?

KURUÇEŞME AÇIK HAVA NERESİ, KONSER ALANI NEREDE?

İstanbul'un en eski açık hava sahneleri arasında yer alan Kuruçeşme konser alanı, İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi adı ile anılmaktadır. Adını aldığı Kuruçeşme bölgesinde yer alan konser alanı Beşiktaş ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır.

KURUÇEŞME AÇIK HAVA KONSER BİLETİ FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Konser bileti fiyatları seçilen yere göre değişmekle beraber 6. kategori için belirlenen bilet fiyatı 99 liradır. 1. Kategori bilet fiyatı 385 lira, sahne önü bilet fiyatı ise 425 lira olarak uygulanmaktadır. En pahalı bilet fiyatı ise Loca için talep edilen 2 bin 200 lira olarak uygulanmaktadır.