Kuzgun Dizisi Nerede Çekiliyor?

Her Çarşamba akşamı STAR TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Kuzgun dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor? İşte tüm detaylarıyla Kuzgun dizisi...
Kuzgun Dizisi Nerede Çekiliyor?

Her Çarşamba akşamı STAR TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Kuzgun dizisi nerede, hangi semtte çekiliyor? İşte tüm detaylarıyla Kuzgun dizisi...

Kuzgun dizisi her Çarşamba akşamı Star TV de saat 20.00 de ekrana geliyor. Kuzgun dizisinin yapımcısı Kerem Çatay ve Pelin Diştaş ikilisi. Kuzgun dizisinin yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce oturuyor.



Kuzgun Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Kuzgun dizisinin çekildiği yer İstanbul Anadolu yakası mekanları ve ayrıca Nevşehir’in Ürgüp ve Peri Bacaları bölgesi olarak karşımıza çıkıyor.



Kuzgun Dizisinin Konusu Nedir?



Kuzgun dizisinin konusu Kuzgun ve Dila çok yakın iki meslektaş ve polis olan arkadaşın çocuklarıdır. Kuzgun’un babası yıllar önce şehit edilir ve Kuzgun’un hayatı adeta alt üst olur. Kuzgun babası öldükten sonra çocuk yaşta onun intikamını almaya yemin eder ve hayatı boyunca bu intikamı almaya hazırlanarak gözlerden uzak gizli bir hayat yaşar. Kuzgun büyüdüğünde eski yaşadığı yere gelir ve yolları yine Dila ile kesişir ve gençler birbirlerine aşık olurlar.



Kuzgun Dizisi Nerede Çekiliyor?Kuzgun Dizisi Nerede Çekiliyor?Kuzgun Dizisi Nerede Çekiliyor?



Dila genç ve başarılı bir avukattır ve Kuzgun için yapamayacağı şey yoktur. Kuzgunun intikam almasına yardım etmek onun için de çok önemlidir. Diğer yandan Kuzgun nasıl bir kumpas ve oyunun içine düştüğünden habersizdir. Kuzgun Dila’ya deliler gibi aşıken bir yandan da kurduğu oyun ve yaptığı plan gereği babasını öldüren adamın kızı ile aşk yaşamaya başlar. Amacı kızı yolu ile babasının katilinin ailesine girmek ve sadece babasının katilini değil onun ailesinin de hayatını karartmaktır.



Kuzgun Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Kuzgun dizisinin oyuncuları Kuzgun rolünde Barış Arduç, Dila rolünde Burcu Biricik ve Meryem rolünde Hatice Arslan olarak karşımıza çıkıyor.



Emlak365.com