Liseden mezun olana KPSS 50 puanla kamuda iş fırsatı! Başvurular başladı

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları araştırmaya devam ediyor. Memur alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.
Liseden mezun olana KPSS 50 puanla kamuda iş fırsatı! Başvurular başladı

KPSS puanım az diye üzülmeyin! Bu kurum memur azlımlarını başlattı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEMUR ALIMLARI BAŞLADI

İş arayan ve KPSS puanı düşük olan adaylara müjdeli haber Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi. Kurum bünyesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında yer alan şartları taşıyan adaylar arasından personel alımı yapılacak. Yani Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması gibi şartlar aranıyor.

diyanet işleri başkanlığı personel alımları

 Aynı zamanda adayların 2022 KPSS puanının en az 50 olması gerekiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine 2 bin 300 İmam Hatip (1.500 İlahiyat Fakültesi, 100 İlahiyat ön lisans+ İHL+ Hafız, 100 İlahiyat ön lisans+ İHL, 600 İHL+ Hafız); 70 Kur'an Kursu öğreticisi olarak 40 kadın, 30 erkek; 30 işitme ve görme engelli öğrenciler için Kur'an Kursu Öğreticisi, 50 Müezzin- Kayyım alımı yapılacak. Başvurular 6 Ekim tarihinde sona erecek. Başvurular online olarak Diyanet İşleri Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.