LÖSEV ilanlarını duyurdu: KPSS şartı yok, ayda 22 bin lira maaşla memur alımı yapılacak!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla memur ve işçi alımı ilanlarını duyurdu. KPSS şartı olmadan ayda 22 bin lira maaşla memur alımı yapılacak! İşte detaylar…
LÖSEV ilanlarını duyurdu: KPSS şartı yok, ayda 22 bin lira maaşla memur alımı yapılacak!

İş arayışında olan vatandaşlar için dikkat çeken bir duyuru geldi. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 4 ilde memur ve işçi alımı yapılacağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre söz konusu alımlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla gerçekleştirilecek ve alımlarda KPSS şartı aranmayacak. En düşük memur maaşının 22 bin lira olmasıyla birlikte, işe alınacak olan adaylar da ayda en az 22 bin TL maaşla iş sahibi olacak.

LÖSEV, İŞKUR aracılığıyla memur ve işçi alımı yapılacağını duyurdu. Söz konusu duyuruda yer alan bilgilere göre KPSS şartı aranmaksızın, en az ilkokul mezunu olan adaylardan işe alım yapılacak. LÖSEV bünyesinde bulunan vakıf merkezlerde istihdam edilmek üzere çeşitli pozisyonlarda, 4 farklı ilde personel alımı yapacak. İş sahibi olmak isteyen vatandaşların söz konusu alım fırsatını değerlendirmeleri için başvuru tarihleri ve iş ilan numaraları da belirlendi. İşte detaylar…

ALIM YAPILACAK İLLER, POZİSYONLAR VE SON BAŞVURU TARİHLERİ

650x344-iskur-41-bin-personel-alimi-basvuru-nasil-yapilir-iskur-personel-alimi-sartlari-neler-1579161174739.jpg

LÖSEV tarafından İŞKUR aracılığıyla 4 ilde personel alımı yapılacak. İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri illerinde LÖSEV bünyesindeki vakıf merkezlerinde çeşitli pozisyonlarda yapılacak alımlar, vakıf merkezleri ve son başvuru tarihleri şöyle:

  • İstanbul Beşiktaş Vakfı: Satış Uzmanı, son başvuru 13 Eylül 2023
  • Ankara Gölbaşı Vakfı: Bahçıvan, son başvuru 14 Eylül 2023
  • Ankara Gölbaşı Vakfı: Temizlik Personeli, son başvuru 15 Eylül 2023
  • İzmir Konak Vakfı: Satış Uzmanı, son başvuru 14 Eylül 2023
  • İzmir Konak Vakfı: Tarım İşçisi, son başvuru 4 Ekim 2023
  • İzmir Konak Vakfı: Mutfak Görevlisi, son başvuru 4 Ekim 2023
  • İzmir Konak Vakfı: Şoför, son başvuru 6 Ekim 2023
  • Kayseri Melikgazi Vakfı: İdari Destek Personeli, son başvuru 3 Ekim 2023
  • Kayseri Melikgazi Vakfı: Temizlik Personeli, son başvuru 3 Ekim 2023
  • Kayseri Melikgazi Vakfı: Halkla İlişkiler Görevlisi, son başvuru 4 Ekim 2023

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

LÖSEV tarafından duyurulan ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adayların, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. İŞKUR’da kaydı olmayan ancak söz konusu ilanlara başvurmak isteyen vatandaşların da ilk olarak İŞKUR bünyesinde kayıt oluşturması gerekiyor.