Maaşlar Yükseldi! 50.000 TL Maaşla O Ülkelerde İşçi, Şoför, Garson, Hostes Aranıyor

Yurtdışında çalışacak olan işçiler için aylık 4.500, 5.000 Dolar maaşla iş imkanları var. 50.000 Türk Lirasına denk gelen maaşla çalışmak isteyenler için başvurular ise açık.
Maaşlar Yükseldi! 50.000 TL Maaşla O Ülkelerde İşçi, Şoför, Garson, Hostes Aranıyor

Yurtdışı iş ilanları daha çok araştırılmaya başlandı. Bunun en önemli nedeni ise 1 Doların 11 TL seviyesini aşması. 4 bin Dolar, 4 500 - 5.000 Dolar maaşla iş bulan vatandaşlar aylık 50.000 TL'den fazla maaş almış olacaklar.

Peki dolar ile iş arayanlar için hangi ülkeler personel arıyor? Başvurular nasıl yapılacak? Hangi meslek grupları yurtdışı iş ilanların mevcut? Daha önceden aktardığımız gibi güncel yurtdışı iş ilanlarını sizlerle paylaşıyoruz.

YURTDIŞI İŞ İLANLARI MESLEKLER VE MAAŞ OLANAKLARI

Yurtdışı iş ilanlarında maaşlar çalışacak ülkeye göre değişiyor. Öyle ki bazı ülkelerde vasıflı personellere ödenen maaşlar bir başka ülkede vasıfsız işçiler için ödeniyor. Genel olarak ise maaşlar şu şekilde;

Türk Lİrası olarak bakıldığında İngiltere'de çalışacak olan personeller aylık 45.000 TL ile 55.000 TL arasında maaş alabilirler. Özellikle şoför kadrolarında maaşlar yükselmiş olup iş başvuruları ve çalışma vizesi daha kolay veriliyor.

Katar'da çalışacaklar için maaşlar 2.500 Dolar ile 5.000 Dolar arasında değişiyor. Ülkede farklı meslek gruplarında işçi ihtiyacı var. Özellikle inşaat alanı, hizmet sektörü, havayolları sektörü başlıca iş alanları.

Finlandiya, Almanya gibi Avrupa ülkeleri de başta sağlık sektöründe personel arıyorlar. İşçi alımları ise genellikle imalat, üretim sanayi alanlarında maaşlar bu ülkelerde 2.500 Euro ile 3.500 Euro arasında. Bu ülkelerde aylık 30.000 TL ile 40.000 TL para kazanmak mümkün.

Dubai iş ilanlarına bakıldığında çalışanlara 2.000 Dolar ile 6.000 Dolar maaş ödeniyor. Ülkede hizmet sektöründe, lojistik sektöründe, inşaat sektöründe ve petrol enerji sektöründe işçiler aranıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yurtdışı iş başvuruları uluslararası iş ilanları sayfalarından olabilir. Bunun dışında ülkelerde faaliyet gösteren şirketler araştırılıp şirketlerin web sitelerinden iş başvuruları yapılabilir. İş Başvurusu aşamasında vize alınmış olması, temel veya orta düzeyde olsa İngilizce biliniyor olması büyük avantaj sağlayacaktır.