MasterChef'te ağızları açık bırakan veda! Şampiyonluğa en yakın isimdi: Gözyaşları içinde ayrıldı

Kimse bunun olacağını düşünmemişti! Herkesin ağzı açık kaldı. Masterchef izleyicileri şaşırttı. Şampiyon olması beklenen yarışmacı elendi. İşte konuya ilişkin detaylar…
MasterChef'te ağızları açık bırakan veda! Şampiyonluğa en yakın isimdi: Gözyaşları içinde ayrıldı

 

7'den 70'e herkesin severek izlediği Masterchef son hızıyla ekranlarda olmaya devam ediyor. Masterchef'in son bölümünde izleyiciler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Herkesin ağzı açık kaldı. Yarışmada şampiyon olması düşünülen kişi elendi. Masterchef, ekranları şaşırttı. Kimse gözlerine inanamadı. Herkes bu yarışmanın sonuna kadar onun yarışacağını düşünüyordu. O, yarışmacı elendi.

Her yaştan insanın severek izlediği Masterchef ekranları kilitlemeye devam ediyor. Bölümleriyle ve heyecanlı anlarıyla gündemden düşmeyen Masterchef yine şaşırtmayı başardı. Heyecanla süren Masterchef'in son bölümünde yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. Masterchef'te şampiyon olması beklenen yarışmacı elenince kimse gözlerine inanamadı. Herkes bu yarışmacının sonuna kadar yarışacağını düşünüyordu. TV8 ekranlarında heyecanlı bir şekilde izleyiciler tarafından takip edilen Masterchef All Star'da gündem devam ediyor. Bulunduğumuz haftada Tanya, Eren, Uğur, Barış, Esra ve Batuhan eleme kişileri olarak seçilmişlerdi. Mücadele dolu geçen yarışmada Masterchef All Star programına veda eden isim belli oldu. Herkes şok oldu. İnsanlar ekrana şaşkınlık içinde kitlendi. Peki hangi yarışmacı elendi?

MASTERCHEF

HERKES ŞAŞIRDI

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef All Star izleyicileri ekranı kilitlemeyi başarıyor. Her hafta macera dolu bölümleri ile izleyicilerin ilgisini çeken Masterchef yediden yetmişe herkesin izlediği en iyi programlardan biri oldu. Hem yemek yarışması olmasıyla hem de mücadele olmasıyla izleyiciler ekrana kilitleniyor. Hiçbir bölümünü kaçırmayan birçok insan bulunuyor. İnsanlar yarışmacıların mücadelesine yakından takip ediyor. Masterchef'te olaylar olduğunda izleyiciler bunu benimseyerek izliyor. Eleme heyecanı gelip çattığında heyecan doruklara ulaşıyor.

O YARIŞMACI ELENDİ

TV8 ekranlarında mücadele dolu yarışmaları ile tanınan ve izleyicileri etkileyen Masterchef programında son bölümde elenen yarışmacı izleyicileri şaşkına çevirdi. Gözlerine inanamayan izleyiciler yarışmacının elenmesine çok üzüldü. Son bölümde yarışmacılar öncelikle porçini mantarı ve keçi tereyağı aldı. Yarışmanın ardından Kıvanç, Tanya, Batuhan ve Uğur son dörde kalarak kurtardı. Hemen ardından Tanya ve 2018 şampiyonu Uğur Kardaş ile beraber son ikiye çalındı. Tabağında eksiklik gördüğünü fark eden Tanya programa veda edeceği için çok üzüldü. Yaşanan talihsizlikten sonra eleneceğini düşünen Tanya şaşkına döndü. Tanya'nın tabağında talihsizlik olsa da birçok kişi tanrının programa veda edeceğini düşünüyordu. Ancak yarışma, izleyicileri şaşkına çevirdi. Tanya'nın eleneceğini düşünen vatandaşlar yanılarak asıl elenen isim Uğur Kardaş oldu. 2018 şampiyonu Uğur Kardaş'ın elenmesine kimse inanamadı. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programından Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jürilik yapıyor. Masterchef 2018 sezonu şampiyonu Uğur Kardaş programda elenerek vedalarda bulundu. Kimse inanamadı. Herkes onun geçeceğini düşünüyordu.