Matid Manukyan'ın Miras Kavgası Alevlendi! 150 Milyon Euro Nakit Para, 5 Yıldızlı Oteller, Köşkler, İş Hanları, Fabrikalar Paylaşılamıyor

Genelev Patroniçesi Matid Manukyan'ın ölümünün ardından başlayan miras kavgası tüm hızı ile devam ediyor.
Matid Manukyan'ın Miras Kavgası Alevlendi! 150 Milyon Euro Nakit Para, 5 Yıldızlı Oteller, Köşkler, İş Hanları, Fabrikalar Paylaşılamıyor

Genelev Patroniçesi Matid Manukyan'ın ölümünün ardından başlayan miras kavgası tüm hızı ile devam ediyor. Arkasında büyük bir servet bırakan Manukyan'ın 36 yasal mirasçısı ve ölümünün ardından ortaya çıkan Kerope Çilingir arasında yeni bir dava süreci başladı. Trilyonluk dava magazin medyası tarafından da yakından takip ediliyor. Detaylar haberimizde...

Genelev patroniçesi Matid Manukyan'ın arkasında bıraktığı dev miras yakınları arasında büyük bir miras kavgası başlattı.



Yaşağıdı dönemde çok kez adı vergi rekortmenleri listesine giren Matid Manukyan geride bıraktığı dudak uçuklatan mirası bitmeyen bir miras savaşına dönüştü.



MİRAS KAVGASINDA YENİ RAUND: KİMLİK BİLGİLERİ SAHTE



Matid Manukyan'ın yasal mirasçısı olduklarını açıklayan 36 kişi tarafından tutulan avukat yeni bir dava süreci başlattı.



Avukat Oktay Köse yapmış olduğu açıklamasında “Matild Manukyan, hem babasının hem de halası Susan Chah Mouradian’ın mirasına konmuştur. O öldükten sonra da 36 kişiye geçmesi gereken tüm mal varlığına Kerope Çilingir konmuştur. Kerope Çilingir, Matild Manukyan’ın oğlu ve mirasçısı değildir” diyerek mirasın bu 36 kişi arasında paylaştırılması gerektiğini savundu.



Mahkeme genelevlerin gelirleri hakkında resmi yazı ile bilgi talebinde bulunurken konu hakkında el yazısı uzmanı ve bilirkişi talep edilerek inceleme başlatıldı.



MATİD MANUKYAN ARKASINDA DEV BİR MİRAS BIRAKMIŞTI



Bir dönemin en çok para kazanan kişileri arasında yer alan Matid Manukyan vefatının ardından Balıkeri, Antalya ve Alanya'da olmak üzere beş yıldızlı oteller, 220 ticari taksi plakası, İstanbul'da 2 fabrika, 500 daire ve 70 iş hanı, Kınalı Ada ve Büyük Ada'da köşk, Kıbrıs'ta 5 yıldızlı otel, Fransa'da açılan banka hesabında 150 milyon Euro nakit para, Banka hesapları, dövizler, 486 taşınmaz bırakmıştı.



Emlak365.com