MHP Lideri Bahçeli 6'lı Masayı Eski Türk Filmlerine Benzetti

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bayramın ilk gününde açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamaları arasında 6'lı masa da vardı. 6'lı masayı eski siyah beyaz Türk filmlerine benzetti.
MHP Lideri Bahçeli 6'lı Masayı Eski Türk Filmlerine Benzetti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazından sonra MHP'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki mezarına ziyarette bulundu. Anıt mezara karanfil bırakıldı ve ardından Kuran okundu, dua edildi. Ziyaret esnasında basın mensuplarına açıklamalar yapan Bahçeli, terörle mücadele konusuna değindi ve terörün kökünün önemli ölçüde kazındığını, bu sürecin devam edeceğini, iki bayram arasında Türkiye'nin barışa, huzura ve kardeşliğe kavuşmasını temenni ettiğini söyledi.

MHP Lideri Bahçeli 6'lı Masayı Eski Türk Filmlerine Benzetti

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI ELEŞTİRDİ
Gazetecilerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gezi için kurulan mahkemeyi Nazi mahkemesine benzetmesine ilişkin yorumunu sorması üzerine Bahçeli: ""Gezi için kurulan mahkemenin Nazi mahkemelerinden farkı yok" açıklamasının hatırlatılması üzerine, "Kemal Kılıçdaroğlu Bey'in son dönemlerdeki konuşmaları çok köklü bir siyasi kurum olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanına yakışmamaktadır. Bir taraftan Türkiye'nin kurucu partisi olarak iddia edeceksiniz, öbür taraftan Atatürk'e büyük ölçüde sahip çıktığınız iddiasını taşıyacaksınız, öbür tarafta da Atatürk'ün ve milletimizin ortaya koymuş olduğu ortak değerlerini tahrip eden her türlü konuşmayı rahatlıkla yapabilecek bir duruma gelmiştir. " ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli 6'lı Masayı Eski Türk Filmlerine Benzetti

6'lı masaya ilişkin de açıklamalar yapan Bahçeli, 6'lı masanın hikaye olduğunu ve sonunun nereye gideceğini bilemediklerini, eskinin siyah beyaz Türk filmlerinin çok daha anlamlı sonuçlar verdiğini, 6'lı masadan ise böyle bir sonuç çıkmasını beklemediklerini söyledi.

MHP Lideri Bahçeli 6'lı Masayı Eski Türk Filmlerine Benzetti

ZELENSKİ'NİN TÜRKİYE'YE ÇOK SAYGILI BİR ÜSLUP KULLANMASI LAZIM
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Yunan basınına yaptığı açıklamalara da değinen Bahçeli, Ukrayna Rusya savaşında dünya ülkelerinin tavırlarına bakılarak Zelenski'nin Türk milletine ve devletine çok saygılı bir üslup kullanması gerektiğini, savaşı çözmek isteyen tek ülkenin Türkiye olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bunu gerçekleştirmek için temaslarda bulunduğunu ve yakında başaracağına inandığını söyledi.

Emlak365.com