Millet İttifakı'nın adayı açıklanırken Akşener'in yüz ifadesi dikkat çekmişti! Akşener açıkladı

6'lı Masa yaşanan krizlerin ardından dün tekrar toplandı ve toplantının ardından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı açıklandı. O esnada Akşener'in yüz ifadesi dikkat çekti. Akşener bunun sebebini açıkladı.
Millet İttifakı'nın adayı açıklanırken Akşener'in yüz ifadesi dikkat çekmişti! Akşener açıkladı

Millet İttifakı'nın adayı açıklanırken Akşener'in yüz ifadesi dikkat çekmişti! Akşener açıkladı: 6'lı Masa dün toplantısının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu. 6'lı Masa'da yaşanan krizlerin ardından Akşener'in de toplantıya katılması dikkat çekmişti. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklanırken ise yanında bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yüz ifadesine çeşitli yorumlar yapıldı. 

Yüzünün asık olduğu görüntüler ile ilgili Akşener'den açıklama geldi. Akşener kendisine kimsenin zorla bir şey yaptıramayacağını söyleyerek şunları söyledi "O fotoğrafı ben de inceledim. Tuhaf bir ışık gelmiş. Ben aslında mutsuz ya da tepkili değildim. Eşim ve oğlum dahil kimse bana zorla bir şey yaptıramaz" şeklinde konuştu.

TUHAF BİR IŞIK GELMİŞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün kaydedilen görüntülerde yüzünün asık olması ile dikkat çekmişti. Bu konu kendisine sorulduğunda ise o fotoğrafı incelediğini söyleyerek yüzüne tuhaf bir ışık geldiğini ifade etti ve ekledi;

"Samimi söylüyorum, o paltolu olarak, üzerimde palto varken Temel Bey'in yaptığı konuşma ve Kemal Bey'in esnasında yaptığı konuşmaya baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş. Dolayısıyla sonra paltomu çıkarmışım, hepimiz dizilmişiz, orada bir sorun yok ışıkta. Ben aslında herhangi bir mutsuz vesaire durum yok. İmza koymuşum ben. Öyle şey olur mu?" şeklinde konuştu.