Netflix Türkiye abonelik ücretlerine bir zam daha geldi! Yeni fiyatlar ne kadar oldu?

Yaygın bir abone kitlesine sahip olan dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’deki abonelik ücretlerine bir kez daha zam yaptı. Gelen zamlar sonrasında Netflix’te en ucuz abonelik ücreti 100 liraya kadar tırmandı. İşte detaylar…
Netflix Türkiye abonelik ücretlerine bir zam daha geldi! Yeni fiyatlar ne kadar oldu?

Dünyanın en fazla abone sayısına sahip olan dijital yayın platformlarından Netflix, Türkiye’de abonelik ücretlerine bir kez daha zam yaptı. Birçok dizi, film ve belgesel içeriğinin yer aldığı platform, geçtiğimiz yıl peş peşe yaptığı üyelik ücreti zamları ile gündeme gelmişti. 2022 yılında gelen üyelik zamları sonrası Netflix Türkiye’nin 2023 yılında da zamları devam etti. Platform, aldığı zam kararı ile birlikte yeni fiyatlarını duyurdu.

Netflix Türkiye’de abonelik ücretlerine zam uygulandı. Yapılan zamlar sonrası tüm üyelik paketlerinde fiyatlar artış gösterirken, en uygun paket olarak bilinen Netflix temel paketin fiyatı 63,99 TL’den 99,99 TL’ye yükseldi. Türkiye’de birçok dijital yayın platformu ile rekabet halinde olan Netflix’in son zamlarının ardından, içerikli en kaliteli halinde izlemek isteyen kullanıcıların ödemesi gereken tutarlar da 200 liraya kadar tırmandı. Gelen son zamların ardından Netflix’te üyelik paket ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar…

NETFLİX TÜRKİYE’DEN BİR ZAM DAHA

netflix-q3iq-cover.jpg

Dijital yayın platformu Netflix, uzun yıllardır Türkiye pazarında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda popülaritesini artıran platform, özellikle Covid-19 salgını döneminde alınan eve kapanma kararları ile abone sayısını ciddi ölçüde artırmayı başarmıştı. Türkiye’de de geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Netflix, geçtiğimiz yıl üyelik paketlerine yaptığı zamlarla dikkat çekmişti. Zam uygulamalarını 2023 yılına da taşıyan platform, abonelik ücretlerine zam uyguladı.

NETFLİX ABONELİK ÜCRETLERİ

Netflix abonelik ücretlerien gelen zam ile birlikte bir kullanıcı platform üzerinde, aylık en az 99,99 TL karşılığında içerik izleyebilecek. Temel, standart ve özel paketlerin ücretleri bir kez daha yüksek seviyelere ulaştı. Gelen zamların ardından Netflix abonelik ücretleri şöyle:

  • Temel plan (tek cihaz 720p HD çözünürlük) abonelik ücreti 63,999 TL’den 99,99 TL’ye,
  • Standart plan (2 cihaz, 1080p tam HD çözünürlük) abonelik ücreti 97,99 TL’den 149,99 TL’ye,
  • Özel plan (4 cihaz, 4K Ultra HD çözünürlük) abonelik ücreti 130,99 TL’den 199,99 TL’ye yükseldi.