NUSRET'te 23 Nisan Kampanyası Menüler Ücretsiz!

Dünya'da, dirsek'den etlere tuz çökme hareketiyle meşhur olan NUSRET Gökçe 23 Nisan kampanyası yaptı.
NUSRET'te 23 Nisan Kampanyası Menüler Ücretsiz!

Dünya'da, dirsek'den etlere tuz çökme hareketiyle meşhur olan NUSRET Gökçe 23 Nisan kampanyası yaptı. Bugün Çocuklara menüler ücretsiz. Detaylar haberimizde...

Nusret çocuklara 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara unutamayacakları bir gün geçirmeleri adına lokantalarında büyük bir kampanya yaptı. Dünyaca ünlü şef 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara ücretsiz menü veriyor.



İnstagram Hesabından Duyurdu Menüler Ücretsiz!



İnstagram hesabında çocukların 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Nusret bir süprizi olduğunu da dile getirdi. NUSRET lokantalarında 5 ile18 yaş arası çocukların hepsini hepsini mutlaka beklediğini adette ve rakam da limit olmadan çocuklara menülerin ücretsiz olduğunu duyurdu.



Özel günleri hiç bir zaman es geçmeyen Nusret bugün de çocukların tebessüm ettiriyor. 23 Nisan hediyesini geçtiğimiz günlerde NUSRET dün de bir kez daha instagram hesabından çağrı da bulundu.



Nusret aynı zaman da sosdyal medya hesabından çocuklar için yaptığı hazırlığı da takipleriyle paylaştı. Çocuklar için yola çıkan ürünleri de bizzat kendinin götürdüğünü gösteren fotoğrafları da paylaştı. Şef Nusret poaylaştığı fotograflardan birinin altına "Ben geçiyorum, siz geliriniz. 11:00-12:00 gibi başlarız" açıklamasını yaptı.



Dünyaca ünlü herkesin takip ettiği Nusret Şef daha önce de yine kendi elleriyle hazırlağı özel menüyü Dünya Kadınlar Günün de Kadınlara ücretsiz yaptı.



Emlak365.com