Oğlu İle Kavga Eden 2 Küçük Çocuğu Öldüren Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Çorum'a bağlı olan Alaca ilçesinde dün yaşanan olay tüm Türkiye'de büyük bir şok yaşanmasına neden olmuştu.
Oğlu İle Kavga Eden 2 Küçük Çocuğu Öldüren Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Çorum'a bağlı olan Alaca ilçesinde dün yaşanan olay tüm Türkiye'de büyük bir şok yaşanmasına neden olmuştu. İmat köyü eski muhtarı olan S.B tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı büyük yankı uyandırmış, kurşunların hedefinin biri 14 diğeri ise 13 yaşında olan iki küçük çocuğun olması tepki çekmişti.

Saldırının ardından olay yerinden kaçan eski muhtar kısa sürede Jandarma ekipleri tarafından yakalanırken köyde geniş güvenlik önlemleri alınmış, muhtarın linç edilmesini önlemek amacı ile jandarma yeleği ile keşfe götürdü.

İKİ KÜÇÜK ÇOCUĞU ÖLDÜREN ESKİ MUHTARIN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Jandarma tarafından yakalanarak göz altına alınan eski muhtar vermiş olduğu ilk ifadesinde "Kısa bir süre önce de yine tartışmalı durumlar yaşanmıştı. Olayın yaşandığı gün bir anlık öfkeme yenik düştüm ve aracın yanına vardığımda böyle bir şeyin olacağını hiç düşünemedim.

Her şey bir anda oldu. Aracın içerisine girip silahla ateş ettim. Sonra da bir yakınımın yanına gidip ben çocukları vurduğumu söyledim. Yakınlarıma 'çocuklarım size emanet' dedim. Ardından da jandarma beni buldu. Pişmanım. Keşke böyle bir şey olmasaydı" dediği ortaya çıktı.

ÇOCUKLAR ARASINDA YAŞANAN KAVGANIN ARKASINDAN AİLELER ARASINDAKİ HUSUMET ÇIKTI!

Olay dün Çorum'a bağlı olan İmat köyünde yaşandı. Köyde 3 çocuğun aileleri arasında daha önce de husumet olduğu, kısa süre önce köydeki büyüklerin araya girerek aileleri barıştırdığı, davalık olan aileler arasında barış sağlandığı öğrenildi.

Olay akşam eve gelen ortaöğretim 8. sınıf öğrencisi Z.B. evde babasına okulda 2 arkadaşı ile kavga ettiğini anlatması ile başlamış, eski muhtar olan baba Servet B. bunun üzerine sabah okul servisinin önünü keserek oğlunun kavga ettiği 2 küçük çocuğa silahla ateş ederek hayatlarını kaybetmelerine neden olmuştu.