ÖSYM duyurdu! 2023 DUS 1. Dönem Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı!

Bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte DUS 1. Dönem ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.
ÖSYM duyurdu! 2023 DUS 1. Dönem Ek Yerleştirme sonuçları açıklandı!

Bugün Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklama ile birlikte 2023 yılı Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ek yerleştirme sonuçlarının açıklandığı öğrenildi. Konu ile ilgili ÖSYM'nin resmi internet adresi üzerinden gerekli olan duyurular yapıldı.

ÖSYM RESMİ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN DUYURDU!

Konu ile ilgili Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamada "8-14 Eylül 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan 2023 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nın (2023-DUS 1. Dönem) ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına 21 Eylül 2023 tarihinde saat 16.00'dan itibaren ÖSYM’nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecektir." şeklinde ifadeler ile sonuçların açıklandığı ifade edildi.

SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen sonuç ekranı üzerinden kişilerin kolay bir şekilde yerleştirme sonuçlarına erişim sağlayabileceği öğrenildi.