Oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü?

Bugün gelen son dakika haberine göre oyuncu Seda Fettahoğlu'nun bir parkta ölü olarak bulunduğu öğrenildi.
Oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü?

Çocuklar Duyması'nda gösterdiği başarılı performans ile hafızalara kazınan oyuncu Seda Fettahoğlu bugün parkta ölü olarak bulundu. İstanbul Beyoğlu'nda bir parkta bulunan Fettahoğlu'nun kim olduğu ve neden hayatına son vereceği konusunda merak edilenler de artmaya başladı.

SEDA FETTAHOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından edinilen ilk bilgilere göre Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bugün bir kişinin cesedinin bulunduğu öğrenildi. Olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından ölen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu öğrenildi.

Yapılan ilk belirlemelere göre hayatını kaybeden Seda Fettahoğlu'nun kendi yaşamına son verdiğinin tahmin edildiği iddia edildi.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Seda Fettahoğlu, Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitirmiştir. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun olarak tiyatro ve seslendirme ile ilgilenmiştir. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol alan Fettahoğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil olarak burada "Sultan" karakteri ile hafızalara kazınmıştır.