Petrol Ofisi’nden alacağınız benzin, dizel ve otogaza 50 TL indirim hediye! İşte kampanya detayları…

Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentileri gündeme gelirken, bir dev akaryakıt kampanyası da İş Bankası ve Petrol Ofisi anlaşmasından geldi. Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında araç sahiplerine 50 TL MaxiPuan hediye! İşte detaylar…
Petrol Ofisi’nden alacağınız benzin, dizel ve otogaza 50 TL indirim hediye! İşte kampanya detayları…

Son günlerde Brent petrol fiyatlarında gelen sert düşüşler sonrası Brent petrolün varil fiyatı son 6 ayın en düşük seviyesi olan 94 dolar seviyesine kadar geriledi. Oluşan bu tablo ile birlikte Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluştu. Ancak akaryakıt fiyatlarında hala yüksek seviyelerin görülüyor olmasından dolayı, araç sahipleri akaryakıtta sunulan uygun kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İş Bankası da Petrol Ofisi ile kurduğu işbirliğinde, Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından alınacak akaryakıtlara karşı 50 TL MaxiPuan hediye ediyor. İşte kampanya detayları…

PETROL OFİSİ İSTASYONLARINDA MAXIMUM’A 50 TL HEDİYE!

Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 1 Temmuz – 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişlerinde, İş Bankası müşterilerine 40 TL MaxiPuan, alışverişlerin en az birinin temassız Bankamatik Kartı ile yapılması halinde, “Öde Geç” özelliği kullanılırsa ya da Maximum Mobil uygulaması üzerindeki Pazarama’dan “Petrol Ofisi Öde-Geç” seçeneği ile ödeme yapılması halinde ek 10 TL ile toplamda 50 TL MaxiPuan hediye edilecek. Kampanya, sadece Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılan akaryakıt ve otogaz harcamalarını kapsıyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Petrol Ofisi’nden alacağınız benzin, dizel ve otogaza 50 TL indirim hediye! İşte kampanya detayları…

29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş olan temassız özellikli Maximum kredi kartlar ile temassız öde-geç işlemlerinin yapılabilmesi için, bir kereye mahsus olarak Petrol Ofisi istasyonlarında bulunan İş Bankası’na ait temassız kart okuyuculu POS cihazı üzerinden aktivasyon işleminin yapılması gerekiyor. 29 Mayıs 2018 tarihinden sonra tahsis edilen temassız Maximum kredi kartlarında herhangi bir aktivasyon işlemine gerek duyulmuyor. Söz konusu kampanyada Maximum Mobil Öde-Geç ile ödeme yapılabilmesi için, Maximum Mobil’de bulunan Pazarama’daki Petrol Ofisi Öde Geç uygulamasına ilk olarak plaka tanımlaması yapılması gerekiyor.

KAMPANYAYA KATILIM VE MAXIPUAN KULLANIMI

Kampanyaya katılmak isteyen İş Bankası müşterilerinin Maximum Mobil uygulamasında ilgili kampanyaya gelerek “KATIL” butonuna tıklaması gerekiyor. Söz konusu kampanyada kazanılan MaxiPuan’lar, müşterilerin kartlarına 23 Ağustos 2022 tarihine kadar yükleniyor. Bu MAxiPuan’lar son olarak 30 Eylül 2022 tarihine kadar kullanılabiliyor.