Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Zonguldak maden ocağında yaralanan işçilerin son durum

Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Zonguldak Ereğli'de meydana gelen maden kazasında yaralanan işçilerin son sağlık durumları paylaşıldı.
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Zonguldak maden ocağında yaralanan işçilerin son durum

Bugün akşam saatlerinde Zonguldak Ereğli'de TTK'ye bağlı Armutçuk Müessesesi'ne ait kömür ocağında bulunan bir madende göçük meydana geldi. Yaşanan göçükte bir işçinin hayatını kaybettiği öğrenilirken bir yandan da 3 işçinin yaralandığı ifade edildi. Yaralanan işçilerin sağlık durumlarının merak edilmesinin ardından ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Bu paylaşımda göçükte yaralanan vatandaşlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

YARALANAN İŞÇİLERİN SON DURUMU!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son açıklamada "Zonguldak Ereğli'de, kömür madeninde meydana gelen göçük olayı sebebiyle yaralanan 2 kişi ile olay mahallinde ayağından yaralanan 1 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Diğer 3 kişinin tedavisi acil serviste devam ediyor. Genel durumları iyi. İlk ambulansımız ilgili alana olayın akabinde 4 dakikada ulaştı. 11 ambulans, 2 UMKE Timi, 1 UMKE Acil Müdahale Aracı ile 45 sağlık personeli görevlendirildi. Sürdürülen arama ve kurtarma çalışmaları ise tamamlanmış durumda. Hastalarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." şeklinde ifadeler ile yaralanan işçilerin son durumu hakkında bilgilendirme yapıldı.