Sedat Peker, Birce Akalay, Cem Küçük olayı nedir? Sedat Peker ne dedi, 1 Ağustos'ta ne açıklayacak?

Oyuncu Birce Akalay ile gazeteci Cem Küçük arasında yaşanan polemiğe Sedat Peker de dahil oldu. Sedat Peker, Cem Küçük'e müddet vererek özür dilemesi konusunda uyardı. İşte o paylaşımlar.
Sedat Peker, Birce Akalay, Cem Küçük olayı nedir? Sedat Peker ne dedi, 1 Ağustos'ta ne açıklayacak?

Gazeteci Cem Küçük ile oyuncu Birce Akalay arasında yaşanan polemiğe Sedat Peker de dahil oldu. Birce Akalay’ın dolar ve enflasyon üzerine yaptığı paylaşımlarını hedef alan Cem Küçük, kendi köşe yazısında Birce Akalay için ağır ithamlarda bulunmuştu. Bu polemiğe Sedat Peker de dahil oldu ve Cem Küçük için tarih verdi.

Cem Küçük ‘temkinli ol’ dedi: Sedat Peker son özür tarihi verdi

Oyuncu Birce Akalay, yüksek dolar kuru ve enflasyon için ‘ Emeğimizin değer, paramız iyiden iyiye pul oldu. İşçimiz halkımız sefil oldu. Fakat birileri ülkeye yemeye ve doyumsuzca satmaya devam ediyor ‘ ifadelerini kullandığı bir paylaşım yapmıştı. Gazeteci Cem Küçük ise bu paylaşımı hedef alarak, Birce Akalay’ı tehdit etmiş ve ‘’ Birce hanım son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti ‘ diyerek Mehmet Ali Alabora’yı örnek gösterdi.

Bu tartışmalar sürerken konuya bir de Sedat Peker dahil oldu. Peker, Cem Küçük’ün Birce Akalay’ı hedef gösteren yazısından sonra ‘ Deli Çavuş ‘ isimli hesabından, Küçük’e Akalay2dan özür dilemesi için süre verdi.

Sedat Peker, Birce Akalay, Cem Küçük olayı nedir? Sedat Peker ne dedi, 1 Ağustos'ta ne açıklayacak?

Sedat Peker paylaşımında, ‘’ Soyadı gibi küçük olan Cem, 1 Ağustos’a kadar müddet. Ya Birce hanımefendi kardeşimizden özür dilersin ya da 1 Ağustos’ta seni insan içine çıkamaz hale sokarım. Bu sana son uyarım. Patronuna yaptıklarım hala aklını başına getirmemiş anlaşılan, ama ben getireceğim ‘’ dedi.

Bu paylaşımın ardından Cem Küçük’ten herhangi bir açıklama gelmezken, gözler Sedat Peker’in işaret ettiği 1 Ağustos gününe çevrildi.