Serdar Ortaç'ın Kumar Pişmanlığı: 5 Evim Vardı Hepsini Sattım, Şimdi 1 Ev, 1 Bisikletim Var!

Türk pop müziğinde dillere plesenk olan çok sayıda şarkıya imza atan, besteleri ile adından söz ettiren Serdar Ortaç özel yaşantısı hakkında merak edilen soruları yanıtladı.
Serdar Ortaç'ın Kumar Pişmanlığı: 5 Evim Vardı Hepsini Sattım, Şimdi 1 Ev, 1 Bisikletim Var!

Türk pop müziğinde dillere plesenk olan çok sayıda şarkıya imza atan, besteleri ile adından söz ettiren Serdar Ortaç özel yaşantısı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Sanat hayatındaki en büyük pişmanlığını kumar olarak nitelendiren Ortaç'ın çok konuşulacak açıklamaları haberimizde...

En son eski eşi Chloe Loughnan’la olan boşanma süreci ve sonrasında yapmış olduğu açıklamalarla gündeme gelen Serdar Ortaç özel bir röportaj vererek hakkında merak edilenleri açıkladı.



KUMAR HAYATIMDA YAPTIĞIM EN BÜYÜK HATA!



Hürriyet Gazetesi yazarlarından Hakan Gence özel bir röportaj veren Serdar Ortaç hayatındaki en büyük hatayı kumar oynamak olarak değerlendirdi.



Serdar Ortaç "Hazıra dağ dayanmaz. Pop camiasındaki şarkıcılar konserini yapar, paralarını alırlar. Mesela 10 lira mı aldılar? O parayı sahnede giymek için bir ayakkabı ya da cekete verirler. Pahalı olsun da farklı olsun diye düşünürler. Yanındakilere dağıtır ya da kendi eğlencesine harcar, yine biter.



Hiç biriktirmedim. Hatta en büyük pişmanlığım da budur. Bir evim, bir arabam ve bisikletim var. Çok harcadım. Bir sürü parayı kumara harcadım. Bir sürü parayı da çevreme dağıttım. Borç isteyen herkese borç verdim. Geri alamayacağımı hiç düşünemedim ve hiçbirini de geri alamadım. Asla bir daha kumar oynamam, çok pişmanım. Hayatımda yaptığım en büyük hata!" dedi.



Sahip olduğu 5 evi borçları nedeni ile sattığını belirten Serdar Ortaç kendisine bir ev satın aldığını, onun içinde konut kredisi borcu ödediğini dile getirdi. Şu anda sadece bir evi ve bir bisikleti olduğunu söyleyen Serdar Ortaç bu şekilde çok mutlu olduğunu dile getirdi.



Emlak365.com