ŞOK'tan 16'lı tuvalet kağıdı fiyatında İNDİRİM! 1 adeti yalnızca 4 TL 82 kuruş

Türkiye'deki binlerce şubesi ile milyonlara hizmet veren uygun fiyatları ile gündemden düşmeyen ŞOK Market zincirlerinden tuvalet kağıdına indirim kararı.
ŞOK'tan 16'lı tuvalet kağıdı fiyatında İNDİRİM! 1 adeti yalnızca 4 TL 82 kuruş

Dünyada koronavirüs salgını sonrası eve kapanma kararının yaygınlaşması sonrası marketlerde kuyruk oluşturan ve stokları sürekli biten tuvalet kağıtları için indirimli fiyatlar vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

tuvaletkagitlariofix.webp

ŞOK'tan 16'lı tuvalet kağıdı fiyatında İNDİRİM! 1 adeti yalnızca 4 TL 82 kuruş- Fiyatları adet üzerinden yaklaşık toplam 100 TL ve üzerinde çıkan tuvalet kağıtları için milyonlarca vatandaş indirimli tuvalet kağıdı arayışına girdi. Özellikle ülkemizde son yıllarda giderek artan vergi artışları sonrası önünün alınamadığı etiket fiyatlarında artış sürerken ŞOK'tan milyonları sevindirecek indirim haberi geldi.

ŞOK'TAN 16'LI TUVALET KAĞIDI SATIŞI

ŞOK Market zincirlerinin resmi web adresi olan sokmarket.com üzerinden ya da cepte şok mobil uygulaması üzerinden giriş yaparak kaydolan tüm vatandaşlara 16'lı Confort 2 katlı tuvalet kağıdı 77,20 TL'ye düşüyor.

ŞOK Marketlerin sitesinde yer alan satış ise şu şekilde:

soke.jpg

Tuvalet kağıdının 16'lısı 77,20 TL olurken adet hesabına göre bakıldığında ise tanesi 4,82 TL'ye tekabül ediyor. Vatandaşların bu fiyatlar çerçevesinde satış yapabilmeleri ve ürünü alabilmeleri için ŞOK Marketlerin resmi web adresine girmeleri ya da mobil üzerinden sepete ekle butonuna tıklayarak ürünü satın almaları gerekiyor.

İşlemlerini gerçekleştiren vatandaşlara ürün teslimatı yine ŞOK'un kargo iletişim aracılığı sayesinde kapınıza kadar getiriliyor. Hemen bugün bu fiyata satın almak isteyenlerin mobil uygulama ya da site üzerinden işlem yapmaları gerekiyor. İşlemlerini gerçekleştiren vatandaşların kapılarına ürün teslimatı gün içerisinde yapılıyor.