Son Dakika! 2023 yılı PMYO sonuçları açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte 2023 yılı PMYO sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.
Son Dakika! 2023 yılı PMYO sonuçları açıklandı

Polis olmak için gün sayan milyonlarca aday için son dakika duyurusu yapıldı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen duyurulara göre 2023 yılı PMYO sonuçlarının erişime açıldığı öğrenildi.

2023 YILI PMYO SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda "2023 Yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir." ifadeleri ile merakla beklenen sonuçlara erişimin açıldığı öğrenildi.

SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin kolay bir şekilde sonuçlara erişim sağlayabileceği ifade edildi.