Son Dakika: Bursa'da 65 Yaş Üstü Kişilere Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlaması Getirildi!

Türkiye'de tüm dünyada olduğu gibi korona virüs vaka sayısı büyük bir hızla artmaya devam ederken yaşanan yükseliş sonrası gözler bugün gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası açıklanacak kararlara çevrildi.
Son Dakika: Bursa'da 65 Yaş Üstü Kişilere Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlaması Getirildi!

Türkiye'de tüm dünyada olduğu gibi korona virüs vaka sayısı büyük bir hızla artmaya devam ederken yaşanan yükseliş sonrası gözler bugün gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası açıklanacak kararlara çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan kararlar öncesi Bursa'dan flaş bir yasak kararı geldi. Bursa'da 65 yaş üstü kişilere sokağa çıkma yasağı getirildi. Detaylar haberimizde...

Korona virüs salgınında yeni vaka sayısı yeniden 2 binli rakamlar üzerine çıkarken gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası açıklanacak yeni tedbir kararlarına çevrildi.



Kabine toplantısı öncesi ise flaş bir yasak kararı açıklandı. Yeni vaka sayısında artış yaşanan Bursa'da Valilik kanalı ile yeni bir karar alındı. Detaylar haberimizde...



BURSA'DA 65 YAŞ ÜSTÜ KİŞİLERE BU SAATLER ARASINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK!



Yapılan açıklama ile son dönemde Bursa'da yeni vaka sayısında yaşanan artış gerekçe gösterilerek yeni yasak kararları alındı. Bursa İl Hıfzısıhha kurulu tarafından alınan tavsiye kararları kapsamında Bursa Valiliği tarafından alınan yeni kararlar kapsamında 10:00 ile 16:00 saatleri arasında hariç olmak üzere 65 yaş üstü kişilere yasak kararı verildi.



Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklamada "İlimizde 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın her gün 10.00-16.00 saatlerinde sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilmelerine, bu saatler dışında kalan saatlerde sokağa çıkmalarının yasaklanmasına karar verilmiştir" diyerek yeni karar duyuruldu.



Bursa'da yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımız yeni bir karara ve duyuruya kadar 10:00 ile 16:00 saatleri arasında sosyal mesafe kurallarına uyarak, maske kuralına riayet ederek sokağa çıkarken bu saatlerin dışında sokağa çıkma yasağına uymaklay yükümlü tutulacaklar. Yasağa uymayan kişilere para cezası uygulanacak.



Emlak365.com