Son Dakika Gaziantep'te kamyon araçlara çarptı! 5 kişi hayatını kaybetti 17 yaralı

Gaziantep'te yaşanan son dakika kaza hakkında gelen ilk bilgilere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Son Dakika Gaziantep'te kamyon araçlara çarptı! 5 kişi hayatını kaybetti 17 yaralı

Son Dakika! Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki trafik ışıklarında kamyon, freninin boşalması sonucu önce ışıklarda duran otomobile çarparak zincirleme kazaya neden oldu. Kazanın yaşanmasının ardından ilk bilgilere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA SAĞLIK EKİPLERİ YÖNLENDİRİLDİ!

Kaza ile ilgili gelen ilk bilgilere göre İslahiye Cumhuriyet Başsavcılığınca kazayla ilgili 3 savcının görevlendirildiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında ise olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin yanı sıra savcılar, bilirkişi ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri, kaza alanında hızlı bir şekilde çalışmaya başladı.

screenshot-126.png

GAZİANTEP VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI!

Yaşanan kaza ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Nurdağı ilçesi Sakçagözü Mahallesi D400 kara yolundaki trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patladığını bu nedenle de kazanın meydana geldiğini açıklayarak "Maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti, 17 vatandaşımız yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." 5 vatandaşımızın da hayatını kaybettiğini duyurdu.