Son Dakika: Komşusunu Darp Ettiği İddiası İle Tutuklanan Halil Sezai 1 Yıl 11 Ay Ceza Aldı

Romantik şarkıların sevilen sesi ve kendisine has farklı yorumu ile ünlenen Halil Sezai komşusu ile yaşamış olduğu kavga sonrası mahkemelik olmuş, yaşlı adama şiddet uyguladığı görüntüleri ile günlerce konuşulmuştu.
Son Dakika: Komşusunu Darp Ettiği İddiası İle Tutuklanan Halil Sezai 1 Yıl 11 Ay Ceza Aldı

Romantik şarkıların sevilen sesi ve kendisine has farklı yorumu ile ünlenen Halil Sezai komşusu ile yaşamış olduğu kavga sonrası mahkemelik olmuş, yaşlı adama şiddet uyguladığı görüntüleri ile günlerce konuşulmuştu. Bugün yapılan duruşma sonrası Halil Sezai serbest kaldı!

Yaşlı komşusuna uygulamış olduğu şiddet görüntüleri ve kavga esnasında sarf ettiği sözler nedeni ile Türkiye'nin gündemine adeta bomba gibi düşen Halil Sezai kamoyunda oluşan yoğun tepki sonrası tutuklu olarak yargılanmaya başlanmıştı.



HALİL SEZAİ TAHLİYE EDİLDİ!



Tuzla'da film çekimleri için ikiz villa kiralayan Halil Sezai buradaki yan komşusu ile anlaşmazlık içerisine düştü. Taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olurken son olarak yaşanan kavga görüntüleri tüm Türkiye'de büyük bir şok etkisi yaratmıştı.



Halil Sezai savcılıkta vermiş olduğu ifadesinde “Geçmişte komşumla defalarca oturup sohbet etmiş ve yemek yemişizdir. Bu samimiyete inanarak çekim için bu villayı kullanmaya karar verdim. İlgili şahıs ile görüşmeye giderken onun sevdiği bir çiçeği de hediye olarak götürdüm. Kendisiyle samimiyetimiz gereği odun parçasını şaka amacı ile uzattım" diyerek kendisini savunmuştu.



Halil Sezai yine savcılık ifadesinde komşusunun kendisine küfür ettiğini, tehditlerde bulunduğunu ve bunun üzerine sinirle bir kaç defa vurduğunu söyledi. “Ezan mı okuyorsun sen” sözlerinin yanlış anlaşıldığını velirten Halil Sezai, “Yüksek sesle bizi rahatsız etmek için ezan dinletiyordu. Dini değerlere bir saygısızlığım olmadı. Bu tamamen bizim taciz edilmemize yönelik bir söylemdi” diyerek komşusunun kendisine uzun süredir rahatsız ettiğini ileri sürmüştü.



Son Dakika: Komşusunu Darp Ettiği İddiası İle Tutuklanan Halil Sezai 1 Yıl 11 Ay Ceza Aldı



Bugün 12. Asliye Ceza Mahkemesindeki görülen duruşmada ise Halil Sezai Paracıkoğlu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile bağlanarak son savunmasını verdi. Yapılan duruşmada "silahla tehdit", "silahla kasten yaralama", "alenen hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "mala zarar verme" suçlarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 günden, 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması istenen ünlü şarkıcı Halil Sezai 1 yıl 11 ay 17 gün ceza aldı.



Ceza kararının açıklanmasının ardından ünlü şarkıcı tahliye edildi.



Emlak365.com