Son Dakika! Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı!

Son birkaç gündür adaylığı ile gündeme gelen Kemal Kılıçdaroğlu'na Mustafa Sarıgül desteklerini açıkladı.
Son Dakika! Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı!

Bugün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde altılı masa toplantıları gerçekleştirildi. Konuya ilişkin toplantıda hangi konuların görüşüldüğü ve de adayın net bir şekilde açıklanacağı bilinmekteydi. Durum bu şekilde iken süren toplantı sırasında Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından açıklamalara yer verildi. 

Altılı masaya bakıldığı zaman oradan çıkması gereken adayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade ederek desteklerini dile getirdi. 

DESTEKLERİNİ AÇIKLADI! 

Konu hakkında Mustafa Sarıgül tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi; “Aslında bu sofra bizim soframız. Mesele bizim sofraya oturup oturmamamız değil, mesele parti meselesi, sen ben meselesi değil, ittifakı koruma meselesi değil; mesele inanın ki demokrasi meselesidir. Milletin derdine derman olma meselesidir. Biz kurulduğumuz günden bugüne Edirne’den Kars’a kadar bir demokrasi sofrası kuracağız dedik. Zengin ve bereketli bir vatan sofrası kuracağız diyen bir partiyiz. Zaten biz bu amaçla kurulduk. O nedenle de tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis ve bağımsız yargıdan yanayız. Son yaşananlar şunu gösterdi ki 6’lı masaya umut bağlayanlar son yaşanan olaylardan dolayı biraz endişeli ve heyecanlı olduklarını görüyorum. Masanın bu havayı dağıtması lazım. Masaya yeni bir heyecan, yeni bir umut ve yeni bir enerji dalgasına ihtiyaç olduğunu bütün yurttaşlarımız söylemekte. Ben kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Bugün ise kısa bir zaman içerisinde altılı masanın toplantısının sona ermesinin ardından altılı masa adayının açıklanmasının beklendiği öğrenildi.