Son Dakika: Sakarya'da Ki Patlamadan Acı Haber Geldi, Şehitlerimiz ve Yaralı Askerlerimiz Var!

Sakarya'dan yeni bir patlama haberi daha geldi. Son dakika haberine göre Sakarya Adapazarı Taşkısığı bölgesinde yeni bir patlama meydana geldi. Patlama yine havai fişek nedeni ile yaşandı. Sakarya'nın Hendek ilçesindeki fabrikada patlamayan havai fişek ve patlayıcılar imha edilmek üzere kamyonlarla Adapazarı Taşkısığı mevkiinde bulunan taş ocağına taşınmaya başlandı. Kamyonlarla taşınan patlayıcıların boşaltılması esnasında şiddetli patlama yaşandı. Ne yazık ki patlamadan acı haber geldi, şehitl
Son Dakika: Sakarya'da Ki Patlamadan Acı Haber Geldi, Şehitlerimiz ve Yaralı Askerlerimiz Var!

Sakarya'dan yeni bir patlama haberi daha geldi. Son dakika haberine göre Sakarya Adapazarı Taşkısığı bölgesinde yeni bir patlama meydana geldi. Patlama yine havai fişek nedeni ile yaşandı. Sakarya'nın Hendek ilçesindeki fabrikada patlamayan havai fişek ve patlayıcılar imha edilmek üzere kamyonlarla Adapazarı Taşkısığı mevkiinde bulunan taş ocağına taşınmaya başlandı. Kamyonlarla taşınan patlayıcıların boşaltılması esnasında şiddetli patlama yaşandı. Ne yazık ki patlamadan acı haber geldi, şehitlerimiz ve yaralı askerlerimiz var!

Sakarya Adapazarı Taşkısığı mevkiinde bulunan bir taş ocağında şiddetli patlama meydana geldi.



2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 8 YARALIMIZ VAR!



Olayın Sakarya'nın Hendek ilçesindeki fabrikada patlamayan havai fişek ve patlayıcılar imha edilmek üzere kamyonlarla Adapazarı Taşkısığı mevkiinde bulunan taş ocağına taşınması esnasında meydana geldiği belirtildi.



Kamyonlarla taşınan patlayıcıların boşaltılması esnasında büyük bir patlama meydana gelirken kamyonun paramparça olduğu, o esnda olay yerinde bulunan görevli askerlerimizden 2 askeriminiz şehit olduğu ve 8 kişinin ise yaralandığı açıklandı.



Konu hakkında ilk resmi açıklama Sakarya Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafında yapıldı. Yüce açıklamasında "Ülkemizin başı sağolsun. Ben, Ankara'da bakan beyle toplantı anındayken bu patlama oldu. Toplantı anında daire başkanımız hemen bilgi verip olay yerine intikal etti.



Olaya müdahale edildi, devamlı bana bilgi aktarılıyor. Şu an bana verilen bilgi iki şehidimiz var, 8 civarında yaralımız var. İmha edilmek üzere götürülen mühimmat aracında patlama sonucunda bunlar oluştu. Ortalık bir toparlansın, duruma hakim olalım sizlere daha net bilgiler aktarırım inşallah" dedi.



Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı intikal ettirilirken patlamanın şiddeti nedeni ile Sakarya'da yine büyük bir panik ve korku yaşandı. Yaralıların durumu hakkında ise net bir bilgi verilmedi.



Emlak365.com