Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç: 12 Evim, 4 Arabam Var, Yüzüğüm 1 Ev Parası!

Kanalından yayımladığı videolar ile büyük üne kavuşan Murat Övüç yapmış olduğu açıklamalar ile bir kere daha gündeme oturdu.
Sosyal Medya Fenomeni Murat Övüç: 12 Evim, 4 Arabam Var, Yüzüğüm 1 Ev Parası!

Kanalından yayımladığı videolar ile büyük üne kavuşan Murat Övüç yapmış olduğu açıklamalar ile bir kere daha gündeme oturdu. Hayatında çok zor dönemler geçirdiğini, 5 aylık kirasını ödeyemediğini dile getiren Övüç şu anda ise 12 evi, 4 arabası olduğunu söyledi. 1 ev parasına kendisine yüzük aldığını söyleyen Övüç'ün o çok konuşulan açıklamaları haberimizde...

Armağan Çağlayan ile sosyal medya üzerinden özel bir röportaj yayımlayan Murat Övüc hakkında bilinmeyenleri anlattı.



MURAT ÖVÜÇ: KAFELERDE FAL BAKARKEN HAYATIM DEĞİŞTİ!



Babasının vefatının ardından çok zor günler geçirdiğini söyleyen Murat Övüç oğlu 3 yaşındayken o dönemde eşi ile boşandıklarını söyleyerek uzun bir süre kafelerde fal bakarak geçindiğini söyledi.



Bu esnada Nur Yerlitaş ile tanıştığını söyleyen Övüç, Nur Yerlitaş'ın sayesinde hayatının değiştiğini, o dönemde biriken 5 aylık borcunun Yerlitaş tarafından kapatıldığını söyleyerek ardından Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek yarışması ile üne kavuştuğunu dile getirdi.



Murat Övüç "Yarışmada önce beni oturttular. Sonra yarışmacı oldum ve 3 binTL para kazandım. Ne olduysa orda oldu. Kazandığım parayı eğitim yapan ya da eğitime ihtiyacı olan bir kardeşime bağışlamak istiyorum dedim ve oradan gitti, büyüdü, büyüdü.



Önüm açıldı. Evlenme sebebimde babamdır. Allah razı olsun, evlendim bir evlat sahibi oldum ama evlilik bana göre değil.



12 EVİM, 4 ARABAM VAR!



Hayatımda en açı çektiğim dönem kiramı ödeyemediğim dönemdi. Ev sahibi gelip kapıyı çaldı. O dönem ailem ile de aram çok kötüydü. Yok ama bulup vericem dedim. Hiç unutmuyorum evde kuru ekmek vardı. Mc Donalds'a gidip ketçap aldım. O kuru ekmeğin üzerine sürüp yedim. O günleri hiç unutmadım.



Şimdi 12 evim, 4 arabam var ama hiç değişmedim. Ben o kuru ekmeği yerken Allahım bana hayırlı kapılar aç dedim, dualarım kabul edildi. Korana virüs döneminde 780 aileye yardımda bulundum. Bu sayede ayakta kalıyorum, yüzüğüm 1 ev parası" dedi.



Emlak365.com