Survivor 2020 Finali İlk Kez Türkiye'de Yapılacak! Büyük Final İçin Seçilen Galataport Projesi Nerede, Kimin, Finaller Nasıl, Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye'nin reyting rekortmeni yarışmaları arasında yer alan Survivor büyük finali için Acun Ilıcalı bu sene sürpriz üstüne sürpriz açıklamaya devam ediyor.
Survivor 2020 Finali İlk Kez Türkiye'de Yapılacak! Büyük Final İçin Seçilen Galataport Projesi Nerede, Kimin, Finaller Nasıl, Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye'nin reyting rekortmeni yarışmaları arasında yer alan Survivor büyük finali için Acun Ilıcalı bu sene sürpriz üstüne sürpriz açıklamaya devam ediyor. İlk olarak yarı finalist olacak isimler için canlı yayın açıklamasında bulunan Acun Ilıcalı sonrasında ise finallerin ilk kez Türkiye'de yapılacağını duyurdu. Survivor Büyük Final töreni ilk kez Türkiye'de yapılacak. Peki, final adresi olarak belirlenen Galataport projesi nerede, kimin, sahibi kim, neden Galataport projesi seçildi, Survivor büyük finali 2020 ne zaman, hangi tarihte, finale kimler kaldı?

Ekranların en uzun soluklu yarışma programları arasında yer alan ve Pandemi döneminde reyting rekorları kırarak büyük bir çıkışa imza atan Survivor yarışması için Acun Ilıcalı yeni bir karar açıkladı.



SURVİVOR BÜYÜK FİNAL ÇEKİMLERİ GALATAPORT'TA YAPILCAK!



Dün yapılan son oyunlarla yarı finala çıkan ilk isim belirlenirken Acun Ilıcalı da yarışma hakkında önemli açıklamalarda bulundu.



Daha önce yapılan tüm Survivor oyunlarının finalleri Kıbrıs'ta yapılırken bu sene bir ilke imza atılacak ve Galataport projesinde çekilecek. Konu hakkında dünkü canlı yayında açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Galataport'taki inşaata bizim için ara verildi. Galataport final bölümleri için özel olarak hazırlanıyor. Yarışmacılar uçaktan indikten sonra tekneyle final alanına gelecekler" diyerek sürprizini duyurmuştu.



GALATAPORT PROJESİ NEREDE, KİMİN?



Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ferit Şahenk ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili'nin ortak projesi olarak hayata geçirilen Galataport projesi İstanbul için büyük önem taşıyor.



1.7 milyar dolarlık dev bir yatırım ile hayata geçirilen projede sahil şeridi turizme açılmış olacak. Galataport projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Fındıklı Kampüsü arasında yer alan dev bir alanı kapıyor.



SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?



Survivor büyük finali 14 Temmuz 2020 Salı günü gerçekleşecek.



Finale kalan dört isim ise Berkan, Barış, Cemal Can ve Berkay olmuş, son elemede aday olan Elif yarışmaya veda etmişti.



Emlak365.com