TMO'dan 30 TL'ye satılık Ayçiçek yağı! 5 Litre yağ kapış kapış gidiyor yetişen ucuza alır

Toprak Mahsulleri Ofisi Ayçiçek Yağının güncel fiyatları milyonların cebini memnun edecek. Son yıllarda giderek artan yağ fiyatlarına karşı PTT'den satılığa çıkartılan TMO Ayçiçek yağını gören satın alıyor.
TMO'dan 30 TL'ye satılık Ayçiçek yağı! 5 Litre yağ kapış kapış gidiyor yetişen ucuza alır

Türkiye'deki ekonomik kriz ve enflasyon artışı sebebi ile günden güne etkisini arttıran Türk Lirasının değer kaybı ve dışarıya olan ithalat bağımlılığı yağ fiyatlarına da yansıdı.

1075.jpg

TMO'dan 30 TL'ye satılık Ayçiçek yağı! 5 Litre yağ kapış kapış gidiyor yetişen ucuza alır- Türk mutfaklarının olmazsa olmazı ve ana yemeklerin temel kaynağı olan Ayçiçek yağındaki indirim fırsatları ise her gün milyonlarca vatandaş tarafından sıkı sıkıya takip ediliyor.

STOKLARLA SINIRLI SATIŞ

Bugün PTT'nin online satış şubesi olan PTT AVM üzerinden satışa çıkarılan TMO 5 Litrelik ayçiçek yağını yetişen sepete ekliyor ve hemen satın alıyor. Stoklarla sınırlı olan Ayçiçek yağ satışlarında 5 Litrelik TMO yağın fiyatı 150 TL olurken litre olarak maliyeti 30 TL'ye kadar geriledi.

tmm.jpg

Ayçiçek yağını satın almak isteyen vatandaşların ilk olarak PTT AVM'nin resmi web sitesini ziyaret etmeleri ya da PTT AVM'nin mobil uygulamasını indirerek üye olmaları gerekiyor. Üyelik işlemlerini tamamlayan her vatandaş indirimli satıştan faydalanabilecek. Hemen satın almak isteyenlerin yukarıdaki aşamaları uygulamalarının ardından ürünü sepete eklemeleri ve kredi bilgileri ile satın almaları gerekmekte.

Milyonlarca vatandaşa indirimli satış müjdesi sonrası sitede yoğunluk yaşanmaya başlarken farklı ayçiçek yağı markalarındaki indirimlerde yine site üzerinden incelenebilecek. Büyük fırsatı kaçırmak istemeyen herkesin hemen siteyi ziyaret etmeleri gerekiyor.