TOGG milli elektrikli araç: Eylül ayı fiyatları ve özellikleri açıklandı!

Türkiye’nin ilk yerli aracı olarak ün kazanan TOGG’dan satuş rekorlarının kırıldığı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Gündeme gelen bu haberden sonra TOGG aracının fiyatı araştırmalara konu oldu. TOGG’un Eylül ayı fiyatları açıklandı.
TOGG milli elektrikli araç: Eylül ayı fiyatları ve özellikleri açıklandı!

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli arabası olarak gündeme oturan TOGG araçlarda satış rekorları da kırılıyor. Geçtiğimi aylarda satışa sunulan TOGG aracının oldukça ilgi ve rağbet görmesi ve taleplerinin artması üretiminin de canlanmasına sebep olurken TOGG aracının fiyatları ve özellikleri ise araştırmalara konu olarak gündeme geliyor. TOGG aracının eylül ayı için fiyat listesi de henüz açıklanmışken eylül ayında TOGG aracı hangi rakama ulaştı? İşte tüm detaylar…

TOGG EYLÜL AYI FİYAT LİSTESİ VE ÖZELLİKLERİ AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce piyasaya sürülen ve oldukça rağbet göre TOGG milli aracının popülerliği sürüyor. Elektrikli araçlar listesinde ilgi odağı olarak satışlarında rekor kıran TOGG milli aracının fiyatları ise fazlaca araştırılanlar listesinde. Bununla beraber araştırılan araba özellikleri arasında;

Enerji ihtiyaçlarını karşılamak için 52,4 kWh ve 88,5 kWh olmak üzere iki ayrı batarya paketi ile karşımıza çıkıyor. T10X'in tam dolu bir batarya ile kat edebileceği mesafe 523 kilometre olarak belirtilirken otomobil, %20'den %80'e batarya seviyesini yalnızca 28 dakikada şarj edebilme gücü ile oldukça dikkat çeken bir özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

T10X modeline ait ise üç versiyon bulunuyor. Markanın en uygun opsiyonu olan V1, geçtiğimiz ayda olduğu gibi eylül ayında da 1 milyon 227 bin 500 TL'den satışa sunuluyor.

EYLÜL AYI TOGG FİYATLARI

Eylül 2023 TOGG fiyatları;

V1 RWD Standart Menzil 1.227.500 TL

V2 RWD Standart Menzil 1.329.500 TL

V2 RWD Uzun Menzil 1.563.500 TL