TOGG NFT'leri yarın açık artırma yoluyla satışa çıkıyor!

Satışa çıkacak 2023 afet NFT için açık arttırma 5 Şubat saat 19.23'te başlarken 15 Şubat tarihine kadar devam edecek.
TOGG NFT'leri yarın açık artırma yoluyla satışa çıkıyor!

Milyonların merakla beklediği TOGG fabrikalarının açılışının yapılmasının ardından gündeme TOGG'un "100. Yıl Özel Seri" NFT'leri gelmişti. Togg'un "100. Yıl Özel Seri" NFT'lerinin açık arttırma yöntemi ile satın alınabileceği Trumore uygulamasını indirerek kullanmaya başlayan kişilerin sayısı 200 bini geçti. Satışa çıkacak 2023 afet NFT için açık arttırma 5 Şubat saat 19.23'te başlarken 15 Şubat tarihine kadar devam edecek. 

Geçtiğimiz günlerde TOGG resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapılmıştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklama oldukça dikkat çekerken TOGG akıllı cihazlarının ön siparişi için 3 yöntemin bulunduğunu aktaran paylaşımda "NFT açık artırması, YeniLig yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!" ifadeleri yer almıştı 

NFT'LER SATIŞA ÇIKIYOR!

TOGG'un açık arttırma yöntemleri ile NFT satışlarının başlayacağı duyuruldu. 5 Şubat 2023 Pazar gününden itibaren başlayacak olan TOGG  NFT satışları için şimdiden 200 bin kişinin Trumore uygulamasını indirdiği belirtildi. 

"100.Yıl Özel Seri" Togg Akıllı Cihazları için ön siparişe katılım sağlamak isteyen 200 bin kişi kesenin ağzını açarken teslim alma sırasını ise 2023 adetlik NFT belirleyecek. 

TOGG NFT'leri yarın açık artırma yoluyla satışa çıkıyor!

Trumore uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indiren kişiler dijital varlık cüzdanlarına aktardıkları Avax dijital varlıkları ile 1 adet NFT ile açık arttırmaya fiyat teklifi verebilecekler.