Tolgahan Sayışman Yeni Yatırım Kararı Aldı: Uluslararası İnşaat Firması Kuracak!

Ekranın sevilen yüzü Tolgahan Sayışman dizi, film ve reklam çekimlerinden elde ettiği kazancını yeni yatırım projelerinde değerlendirmeye hazırlanıyor.
Tolgahan Sayışman Yeni Yatırım Kararı Aldı: Uluslararası İnşaat Firması Kuracak!

Ekranın sevilen yüzü Tolgahan Sayışman dizi, film ve reklam çekimlerinden elde ettiği kazancını yeni yatırım projelerinde değerlendirmeye hazırlanıyor. Survivor Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan ve Efehan isminde bir oğlu bulunan Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne yapacağı yeni yatırımı açıkladı. Detaylar haberimizde..

Survivor yarışması ile ünlenen Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği bulunan Tolgahan Sayışman magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Yakışıklılığı ile kısa sürede kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Tolgahan Sayışman eşi Almeda Abazi, oğlu Efehan ve aile üyeleri ile Yeniköy'de yer alan bir restoranda bir araya gelerek yemek yedi.



TOLGAHAN SAYIŞMAN ULUSLARASI İNŞAAT FİRMASI KURMAYA KARAR VERDİ!



Yemek sonrası kendisini bekleyen magazin muhabirlerini kırmayarak soruları yanıtlayan Sayışman aile üyeleri ile ufak bir kutlama yemeği düzenlediklerini söyledi. Magazin muhabirlerinin kutlama nedenini sormaları üzerine Tolgahan Sayışman "Televizyon ve sinema dışında başka işlerim var. Hem tekstil hem de inşaat alanında büyük yatırımlar yapacağım. Uluslararası bir firma kuracağım" diyerek yeni yatırım planlarını duyurdu.



Muhabirlerin oğluEfehan hakkında gelen soruları da yanıtlayan Sayışman "Beni çok özlüyor kucağımdan inmiyor. Onu uyutup evden öyle kaçıyorum. Yoksa bırakmıyor" diyerek oğlunun kendisini çok özlediğini dile getirdi. Sayışman'ın kuracağı inşaat şirketi büyük merak konusu olurken detaylar belli olduğunda Sayışman bilgilendirmede bulunacağını dile getirdi.



Emlak365.com