Türkiye Geneli Hastanelere Personel Alınacak! Danışman, Kabul Kayıt, Hizmetli, Temizlikçi

Türkiye genelinde çok sayıda şehirde hastanelere personel alımları yapılacak. Farklı pozisyonlarda en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ile başvuru esasları haberimizde.
Türkiye Geneli Hastanelere Personel Alınacak! Danışman, Kabul Kayıt, Hizmetli, Temizlikçi

Sağlık kuruluşlarında personel ihtiyacı giderek artıyor. Bu kapsamda farklı sağlık kuruluşları İŞKUR üzerinden yayımladıkları duyurular ile personel ihtiyacını gidermeyi amaçlıyorlar. Bu kapsamda yeni duyurular yayımlayan sağlık kuruluşlarının ilanlarını derledik.

Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alımı yapacağını ilan eden sağlık kuruluşları, alımların nerede ve hangi şartlarda olacağı ile diğer tüm ayrıntılar haberimizde.

SAĞLIK KURULUŞLARINA PERSONEL ALIMLARI YAPILIYOR

Yayımlanan duyuruların büyük çoğunluğunda alımların özel başvuru koşullarını sağlayan adaylar arasında olacağı duyuruldu. En az ilkokul olmak kaydıyla adayların başvuru yapacakları pozisyonlara göre şart değişiyor. Bu çerçevede ilanlar arasında lise, önlisans ve lisans düzeyinden mezun olan adayların başvuru yapacakları kadroları yer alıyor.

Alımlar Nerede Yapılıyor?

Söz konusu personel alım ilanları Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde yer alan sağlık kuruluşları tarafından yayımlandı. Adaylar İŞKUR İş İlanları arama sayfası üzerinden bu duyuruları takip edebilir ve kendi şehirleri için alım olup olmadığını sorgulayabilirler. Ancak duyurular arasında çok sayıda şehir için ilan mevcut.

KADRO VE KONTENJAN DETAYLARI

İŞKUR üzerinden duyurulan hastane personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adayların hangi kadrolar için başvuru yapabileceklerini tek tek paylaşıyoruz. İşte Nisan ayı ortasında Türkiye İş Kurumu aracılığıyla duyurulan personel alım ilanları.

Hastane Hizmetlisi kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 1

Temizlik Görevlisi (Hastane) kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 53

Hasta Danışmanı kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 25

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 12

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 1

Hasta Refakatçisi kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 1

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosu için yayımlanan iş ilanı sayısı: 68

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Duyurulan için başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR'un resmi sitesinden online olarak yapabilirler. İŞKUR üyelikleri ile sisteme giriş yapacak vatandaşlar daha sonra iş ilanı arama sayfası üzerinden kadrolara göre sorgulama yapacaklar.

Kadro adını sorgulama ekranında meslek yazan yere yazacak adaylar daha sonra diğer hiçbir alanı doldurmadan ara butonuna basacaklar. Bu kapsamda yayımlanan tüm duyurulara ulaşabilecekler. Ardından kendilerine uygun duyuru bulan adaylar başvurularını İŞKUR'dan iletebilecekler.