Ucuz fiyatlı ayçiçek yağı arayışına son! O markette indirim kampanyası başladı, 4 L ayçiçek yağının fiyatı şaşırttı

Bir dönemin zam şampiyonu haline gelen ayçiçek yağının şimdiki fiyatları ne durumda? En ucuz ayçiçek yağı hangi markette satılıyor? O markette 4 L ayçiçek yağının fiyatı sizi çok şaşırtacak. İşte detaylar…
Ucuz fiyatlı ayçiçek yağı arayışına son! O markette indirim kampanyası başladı, 4 L ayçiçek yağının fiyatı şaşırttı

Geçtiğimiz aylarda, Türkiye’de bir dönem ayçiçek yağı krizi yaşandı. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın başladığı dönemlerde Rusya’nın Türk gemilerinin geçişine izin vermeyeceğine yönelik haberlerin duyulmasıyla, yağ ithalatının yavaşlayacağı ve stokların azalacağı yönünde birçok iddia, spekülasyon ve haber gündeme gelmişti. Ortaya çıkan gelişmeler ışığında hızla talep artışı yaşayan ayçiçek yağı da dönemin zam şampiyonu olmuştu. Peki şimdilerde ayçiçek yağının fiyatı ne kadar?

Mutfak alışverişlerinin olmazsa olmazı, temel ihtiyaçlardan biri olan sıvı yağlar, Türkiye’de bir dönem gelen zamlar sonrası gündemde en çok konuşulan ürünlerden biri oldu. Gündemdeki yerini koruyan sıvı yağlar ile ilgili olarak vatandaşlar da ucuz ürün arayışını sürdürüyor. En ucuz ayçiçek yağının satıldığı marketleri bulmak ve alışverişlerde tasarruf sağlamak isteyenler için fırsat gibi duyuru geldi. Bir markette satılan 4 L ayçiçek yağının fiyatı görenleri şaşırttı. İşte detaylar…

AYÇİÇEK YAĞINDA FLAŞ GELİŞME

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşla birlikte zam şampiyonu haline gelen sıvı yağ, vatandaşın hala gündeminde yer alıyor. Birçok vatandaş, ucuz fiyatla sıvı yağ almak için marketleri gezmeye devam ediyor. Yükselen enflasyon ve döviz kurlarında görülen artışlar, gıda fiyatlarında zamları da peş peşe getirdi. Gelen zamlardan en çok etkilenenlerden biri olan ayçiçek yağı ile ilgili bu kez de flaş bir gelişme yaşandı.

4 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM

adsiz.webp

Türkiye’de en büyük zincir marketlerden biri olan CarrefourSA, 4 L Sırma ayçiçek yağını ucuz fiyatla satışa çıkardı. Birçok markette 4 L ayçiçek yağı, ortalama 150 TL fiyatla vatandaşa sunuluyor. Ancak CarrefourSA, 4 L Sırma ayçiçek yağını 136,90 TL fiyatla satışa sundu.

Fiziki alışverişlerin yanı sıra online market alışveriş imkanı da sağlayan CarrefourSA tarafından başlatılan indirim kampanyası boyunca 4 L Sırma ayçiçek yağı, indirimli fiyatla 136,90 TL fiyatla satışa sunulacak.